• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14975  από BISTONAS
 Παρ Ιαν 15, 2010 11:59 am
καλημερααααααααα :!: :!: τι μου κανετε :?: καλα μολις φευγω το βραδυ σας πιανει ορεξη για κουβεντα? αγαπητε αορατε δεν ξερω αν τη βοηθας με καποιον αλλο τροπο εκτος forum, εγω οτι βλεπω εδω λεω. συγνωμη αν σε κατηγορησα αδικα.
ο bistonas elena μου ειναι στον κοσμο του. αυτο πιστευω τον εχει σωσει. δεν τον απασχολει καθολου η φιλη του η σκπ. το μονο που με απασχολει ειναι οτι τωρα θα γκρινιαζω πολυ περισσοτερο για να κανει εξετασεις. ευτυχως που χρειαζετε το χαρτι καθε 6 μηνες για τις rebbif, οποτε θα πηγαινουμε στο γιατρο. να φανταστεις οτι ξεκιναω ενα μηνα μετα τις εξετασεις τη γκρινια για να παμε 3 μηνες μετα.
αν βρεθειτε προς τα μερη μας ειστε καλεσμενοι να πιουμε καφε στο μπαλκονι να μοιραστουμε την ωραια θεα.
βικυ σε καταλαβαινω. οσο και να το αποφευγω πρεπει να τις κανω.
σημερα το menu εχει κουτσουμουρα και σαλατουλα.
σας αφηνω να τελειωσω καποια στιγμη. τα ξαναλεμε.

Υ.Γ. δηλωνουμε ερωτευμενοι, βαλε μας στη λιστα. :P :P
 #14983  από mary_d_ath
 Παρ Ιαν 15, 2010 1:23 pm
Μια γρήγορη καλημέρα σε όλους/όλες!!
Κ*λ* δεν έχω καθίσει κάτω σήμερα και όλα σκτ σήμερα, αλλά δε μασάμε!!
Φεύγω, πάω να κάνω μια τελευταία φιλανθρωπία για σήμερα...
Καλό μεσημεροαπογευμα σε όλους/όλες!!
 #14984  από michaelz21789
 Παρ Ιαν 15, 2010 1:44 pm
christina έγραψε:
Βρε Έλενα για τους χωρισμένους σου βρίσκεται τίποτα, ωραίος ο Βαλεντίνος αλλά εμείς τι θα απογίνουμε δηλαδή?? Κουράγιο με την εργασία, στο τέλος θα τα καταφέρεις ;)
Για τις χωρισμενες η Ελενα αποφασισε να δινει εμενα!! μουχαχαχαχα
 #14986  από elena
 Παρ Ιαν 15, 2010 2:43 pm
Ορίστε που μου απογοητευθήκατε!!!το παιδί προσφέρεται οικειοθελώς :D :D
όμορφος ,ψηλός,γαλανομάτης,με κλίση στην μουσική και στα εικαστικά,έξυπνος...τι άλλο να σας πω!!!!?μικρός σε ηλικία,με σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου και....με εξασφαλισμένα εισιτήρια για τις μελλοντικές συναυλίες,Α ' θέση παρακαλώ!!!!
αλήθεια michaelz εσύ δεν είσαι που ασχολείσαι με την μουσική?ή κάνω λάθος?δεν θυμάμαι καλά...
:D :D :D

bistonina ευχαριστούμε για την πρόσκληση!!!να είστε καλά!!!
και όσο για τον bistona καλά κάνει...καλύτερα να μην το σκέφτεται!!!
και όσο για τον aorato ,συναντιόμαστε σε ζαχαροπλαστείο των Αθηνών ,εγώ δεν παίρνω τίποτα αν και επιμένει "πάρτε κάτι"..,εκείνος παίρνει "προφιτερόλ",αλλά μέχρι να το πει στο γκαρσόν έχει περάσει η ώρα!!!
μετά μέχρι να το φάει και να ξεκινήσουμε μάθημα άστα να πάνε!

Mary_d_ath τι καλή πράξη θα κάνεις?πάντως και εγώ όταν κάνω κάτι που το ευχαριστιέμαι ,ασχέτως αν είναι καλό ή κακό ....νοιώθω μια αγαλλίαση!!!

καλό μεσημέρι!!!
 #14989  από aoratos
 Παρ Ιαν 15, 2010 3:03 pm
Καλημέρα/καλησπέρα από την παγωμένη Μελβούρνη.

Δεν έφυγα χωρίς καληνύχτα το βράδυ, εσείς φύγατε πρώτες και μετά καθόμουν μόνος στο καφενείο αλλά ποιον να καληνυχτούσα, τους τοίχους; :lol:

Κατά τα άλλα πολύ δουλειά σήμερα. Συμβαίνει ένα παράξενο πράγμα... την Παρασκευή τελευταία ώρα θυμούνται ότι έχουν ξεχάσει όλη την βδομάδα και άντε τρέχα αορατούλη να τα βγάλεις πέρα. :lol:

Όσο για τις ασκήσεις... άντε πάλι προσφέρομαι για βοήθεια αλλά μισό να δώσω παραγγελία πρώτα. :lol:

[youtube]8xzP2_XhDjs[/youtube]

Καληνύχτα σας από Μελβούρνη. :P
 #14991  από soulla
 Παρ Ιαν 15, 2010 3:07 pm
Η ΕΛΕΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ :?: ΠΟΥ :?: Η ΕΛΕΝΑ ΤΑ ΠΛΑΘΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΗς ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
 #14992  από michaelz21789
 Παρ Ιαν 15, 2010 3:12 pm
elena έγραψε:Ορίστε που μου απογοητευθήκατε!!!το παιδί προσφέρεται οικειοθελώς :D :D
όμορφος ,ψηλός,γαλανομάτης,με κλίση στην μουσική και στα εικαστικά,έξυπνος...τι άλλο να σας πω!!!!?μικρός σε ηλικία,με σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου και....με εξασφαλισμένα εισιτήρια για τις μελλοντικές συναυλίες,Α ' θέση παρακαλώ!!!!
αλήθεια michaelz εσύ δεν είσαι που ασχολείσαι με την μουσική?ή κάνω λάθος?δεν θυμάμαι καλά...
:D :D :D
Ναι ναι εγω ειμαι ολα αυτα μονο που ειμαι πρασινοματης οχι γαλανοματης :D :D :D
 #14993  από BISTONAS
 Παρ Ιαν 15, 2010 3:18 pm
προσεχε μονο elena μη σε μαρτυρησουν στον αντρα σου και εχεις μπελαδες :P :P :P :P
μη σε ξανακουσω να λες οτι δε σε βοηθαει κανεις.......... ειναι ξεκαθαρη η προσφορα του αορατου αυτη τη φορα.
και να τονισω οτι εγω φευγοντας χθες καληνυχτισα :!: :!: βρειτε τα μεταξυ σας
 #14994  από aoratos
 Παρ Ιαν 15, 2010 3:45 pm
soulla έγραψε:Η ΕΛΕΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ :?: ΠΟΥ :?: Η ΕΛΕΝΑ ΤΑ ΠΛΑΘΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΗς ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
xaxaxaxaxa
 #14997  από soulla
 Παρ Ιαν 15, 2010 3:57 pm
[youtube]hVndq1jS6vA[/youtube]ε δεν είναι και ο ψάλτης ο αόρατος:o δεν φοβούνται αφού τα στοιχεία είναι ανύπαρκτα :lol:
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 2901