• Γεια χαρά σε όλους!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #14921  από George fnt
 Πέμ Ιαν 14, 2010 7:07 pm
Γειά σας και από εμένα! Με λένε Γιώργο( όπως φαίνετα από το nickname) και είμαι φοιτήτης στο πολυτεχνείο. Τον απρίλη που μας πέρασε είχα μια οπτική νευρίτιδα και η μαγνητική που έκανα έδειξε 4 στο σύνολο εστείες εκ των οποίων μόνο αυτή στο οπτικό νέυρο ήταν ενεργή. Οι υπόλοιπες βρίσκονταν σε κάποιο λοβό και οι γιατροί μου είπαν ότι σ αυτό το σημείο που είναι οι΄υπόλοιπες εστείες δεν υπάρχει καμία ανησυχεία. Ακόμα δεν μου έχει γίνει διάγνωση ΣΚΠ αλλά παρ όλα αυτά παίρνω Rebif 44. Ο πρώτος γιατρός που επισκέφτηκα μου είπε πως δεν χρειαζόταν να πάρω ιντερφερόνη αλλά ο δεύτερος (τον οποίο έχω και σήμερα) μου είπε πως δεν είναι απαραίτητο αλλά δεν θα ήταν κακό να άρχιζα προληπτικά και έτσι μέτα από συζήτηση και με τους δικούς μου αποφάσησα να αρχίσω το Rebif. Ακόμα παίρνω κάποια ένζυμα παπάγιας (20 χάπια την ημέρα) wobenzym λέγονται τα οποία μου τα πρότεινε η ξαδέρφη μου που είναι γιατρός και έκανε είδικότητα στην γερμανία και της είπαν εκέι οι νευρολόγοι πως καλό είναι να τα παίρνω γιατί λέει σταματάνε τις φλεγμονές. Αυτά λοιπόν... Εύχομαι καλή χρονία σε όλους και με ΥΓΕΙΑ πάνω απ όλα!!
 #14923  από elena
 Πέμ Ιαν 14, 2010 7:38 pm
Καλησπέρα Γιώργο!!!καλή επιτυχία στις σπουδές σου και γενικά στην ζωή σου!
 #14924  από litsa
 Πέμ Ιαν 14, 2010 7:40 pm
καλως τον..
:D :D τι είναι τα χάπια παπαγιας?
:D
 #14951  από divol
 Παρ Ιαν 15, 2010 4:37 am
καλως ηρθες.
Πες μας λεπτομερειες για τα χαπια παπαγιας.
 #14963  από makisb
 Παρ Ιαν 15, 2010 9:38 am
Καλώς τον! Όλα να πάνε καλά και με το καλό και το πτυχίο! Σε ποιο τμήμα είσαι και τι έτος;
 #14965  από βικυ
 Παρ Ιαν 15, 2010 10:20 am
Welcome!
Ευχομαι να εισαι παντα καλα!
 #14966  από anni
 Παρ Ιαν 15, 2010 10:26 am
Kαλωσηρθες Γιωργο :lol: :lol:
Να εισαι παντα καλα :!:
 #14967  από ΡΕΝΑ
 Παρ Ιαν 15, 2010 10:28 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟ!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!! :)