• ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14881  από litsa
 Πέμ Ιαν 14, 2010 1:31 am
αχ Ιωάννα, εχω ικα.. ίσως γιαυτό τα στέλνουν με κουριερ..

τι να πω ??? είναι εντελώς ηλιθιοι όλοι τους/...
 #14887  από butterfly-
 Πέμ Ιαν 14, 2010 9:39 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

LL-MM ακόμα περιμένω την.... ανασκαφή του τύπου.

costas: Δυστυχώς σε οθούν στο να φέρεσαι έτσι όμως έχει δίκιο ο αλέξανδρος. Δεν σου γράφουν νέα συνταγή αν δεν έχει λήξει η παλιά. Πέρα από αυτό δεν μου αρέσει να πετάω φάρμακα και φαγητά στα σκουπίδια όταν ξέρω πως κάποιοι άνθρωποι κάπου αλλού πεθαίνουν από την έλλειψή τους.

Kirk: Ευχαριστώ για την πληροφορία. Ναί έχω ΤΕΒΕ και θα το ψάξω μια και ο φαρμακοποιός είναι φίλος μου. Μακάρι να γλυτώσουμε την ταλαιπωρία του Νοσοκομείου..

Nick: Kαλά αποτελέσματα από το Ισραήλ. Μετά τη διακοπή θα συνεχίσεις το ίδιο φάρμακο;

Maraki 12: Τί κάνει ο μπέμπης;;

Βίκυ : Δεν έβρισα, γιατί προσπαθώ να κρατάω χαρακτήρα. Την επόμενη φορά όμως, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...

Litsa: την καλημέρα μου.
 #14907  από nick1981
 Πέμ Ιαν 14, 2010 3:16 pm
απ οτι ξερω ναι. τα ηπατικα ανεβηκαν μαλλον λογω της θεραπειας που κανω γιατην προστατιτιδα. ελπιζω να μη χρειαστει να αλλαξω γιατι το βολευτηκα το καινουριο μηχανημα.
καλο απογευμα
 #14911  από costas
 Πέμ Ιαν 14, 2010 5:07 pm
IOANNA Z. έγραψε: costas: Δυστυχώς σε οθούν στο να φέρεσαι έτσι όμως έχει δίκιο ο αλέξανδρος. Δεν σου γράφουν νέα συνταγή αν δεν έχει λήξει η παλιά. Πέρα από αυτό δεν μου αρέσει να πετάω φάρμακα και φαγητά στα σκουπίδια όταν ξέρω πως κάποιοι άνθρωποι κάπου αλλού πεθαίνουν από την έλλειψή τους.
Δε κοιτάνε σε μένα αν έχει περάσει δίμηνο , τρίμηνο ή μήνας, τα φαρμακα είναι για εμάς και φυσικά δε τα εμπορευόμαστε, δε νομίζω να κοιτάνε και τα άλλα ταμεία πότε περνάει το δίμηνο και και είναι τόσο αυστηροί , διότι το δίμηνο μπορεί να λήξει σε αργίες γιορτές χριστουγγένων, 15αύγουστο κ.λ.π.!!! Συνήθως γράφω φάρμακα για 2 μήνες και μετά από 20 μέρες ξαναγράφω για άλλο ένα δίμηνο ώστε να είμαι καλλυμμένος για ένα τετράμηνο!!!!!
Επίσης π.χ στην περιπτωσή μου κάνω τα εχτάβια η συσκευασία έχει 15 ενέσεις , τα παίρνω δύο δύο , δηλαδή κάθε φορά που γράφω ,γράφω 2 κουτιά των 15, δηλαδή 30 ενέσεις και περνάω 2 μήνες!!!!
Αν ξαναγράψω π.χ μέσα στον μήνα άλλα 2 κουτιά και μου πει ο φαρμακοποιός ότι έχω πάρει πριν ένα μήνα 2 κουτιά με 30 ενέσεις και δε μπορώ να πάρω άλλα ξέρεις τι θα του πω;;; ότι περνάω με τα 2 κουτιά των 30 ενέσεων ένα μήνα ,ή ότι κάνω 2 ενέσεις την μέρα!!!!! τι θα μου πει;; τίποτα και θα μου δώσει και τα νέα!!!! Μη ψαρώνεται δε κάνει να ταλαιπωρούμαστε.....
Επίσης τα φάρμακα που δεν χρειάζεσαι ποιός να τα πάρει και γιατί;;;; πάνε για καταστροφή.....
 #14919  από litsa
 Πέμ Ιαν 14, 2010 6:46 pm
:lol:
 #14945  από maraki12
 Παρ Ιαν 15, 2010 1:19 am
Το δημόσιο που είμαι εγώ θέλει γράψιμο καθε μήνα και μου έχουν πει το ανεπαναληπτο ότι πρεπει να είναι γραμμένα κάθε φορά σε διαφορετικό ημερολογιακό μήνα. Δηλαδή αν πάρω στις 1 κάποιου μήνα δεν θα μου ξαναδώσουν στις 28 :x
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει τέτοια συγκυρία ακόμα αλλά αμα κάτσει θα τα ακουσουν κανονικά..

Υ.Γ. Ο μπέμπης είναι μια χαρά. Μεγαλώνει και πετάει διάφορα και μας κουφαίνει :lol:
Έχουμε μάθει και μια άσχημη λέξη και δε λέμε να την εγκαταλείψουμε.. Άστα.
Λέω από άνοιξη να τον πάω παιδικό γιατί μου φαίνεται ότι του χρειάζονται οι κοινωνικές επαφές και η συναναστροφη με άλλα παιδάκια. Τα δικά σου τι κάνουν? Όλα καλά?