Καλημέρα.
Εδώ και δυο μήνες έχω σταματήσει το Betaferon λόγω αυξημένων τρανσαμινασων.
Ευτυχώς έχω επανέλθει και πρόκειται να ξεκινήσω rebif 22. Συνήθως παίρνω 3μηνες συνταγές
και παίρνω τα φάρμακα από το φαρμακείο του Νοσοκομείου. Τώρα μου περισσεύουν 2 κουτιά Betaferon και φαίνομαι "χρεωμένη " με φάρμακα μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Πήγα λοιπόν σήμερα στο γιατρό του ΤΕΒΕ για να μου γράψει το Rebif και να επιστρέψω τα φάρμακα που μου περίσσευαν. Μου είπε οτι δεν γίνεται να μου τα γράψει πρίν από τις 10 Φεβρουαρίου, εκτός αν μου επέστρεφαν τις συνταγές από το Φαρμακείο του Νοσοκομείου... Πήγα εκεί, αλλά... σιγά μην έβρισκα άκρη. "Πόυ να ψάχνω τώρα.... έχει αλλάξει και ο χρόνος, έχουμε άπειρα χαρτιά εδώ.... και "δεν γίνεται" .... και άλλα τέτοια.
-Κι εγώ τί πρέπει να κάνω δηλαδή; άρχισα να φωνάζω.
Θα μείνω χωρίς θεραπεία για άλλον ένα μήνα; Αν στο μεταξύ μου συμβεί κάτι λόγω μη χόρήγησης του φαρμάκου την ευθύνη ποιός θα την αναλάβει ;;;
Τα φάρμακα τί θα τα κάνω;; Θα τα πετάξω;; Έίναι φάρμακα που κοστίζουν πάνω από 2500 €. Τότε ο υπάλληλος του φαρμακείου πήρε το τηλέφωνό μου και είπε οτι και καλά θα μου κάνει χάρη, να ψάξει εκτός ωραρίου του για να με εξυπηρετήσει.. Δεν το πίστεψα φυσικά αλλά είμαι οργισμένη με την κατάσταση που επικρατεί γενικά στο κ*λ*σύστημά μας. Από τη μια σε προίζουν για να σου γράψουν μια εξέταση που μπορεί να στοιχίζει και είκοσι ευρώ και από την άλλη σου λένε να πετάξεις 2500€ στα σκουπίδια.
Εχασα τη μέρα μου χωρίς να βρώ άκρη...
Το rebif πώς χορηγείται; Πάλι μέσω του φαρμακείου του Νοσοκομείου;
Αν κάποιος θέλει το BetAFERON ευχαρίστως να το στείλω.
Εδώ και δυο μήνες έχω σταματήσει το Betaferon λόγω αυξημένων τρανσαμινασων.
Ευτυχώς έχω επανέλθει και πρόκειται να ξεκινήσω rebif 22. Συνήθως παίρνω 3μηνες συνταγές
και παίρνω τα φάρμακα από το φαρμακείο του Νοσοκομείου. Τώρα μου περισσεύουν 2 κουτιά Betaferon και φαίνομαι "χρεωμένη " με φάρμακα μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Πήγα λοιπόν σήμερα στο γιατρό του ΤΕΒΕ για να μου γράψει το Rebif και να επιστρέψω τα φάρμακα που μου περίσσευαν. Μου είπε οτι δεν γίνεται να μου τα γράψει πρίν από τις 10 Φεβρουαρίου, εκτός αν μου επέστρεφαν τις συνταγές από το Φαρμακείο του Νοσοκομείου... Πήγα εκεί, αλλά... σιγά μην έβρισκα άκρη. "Πόυ να ψάχνω τώρα.... έχει αλλάξει και ο χρόνος, έχουμε άπειρα χαρτιά εδώ.... και "δεν γίνεται" .... και άλλα τέτοια.
-Κι εγώ τί πρέπει να κάνω δηλαδή; άρχισα να φωνάζω.

Εχασα τη μέρα μου χωρίς να βρώ άκρη...
Το rebif πώς χορηγείται; Πάλι μέσω του φαρμακείου του Νοσοκομείου;
Αν κάποιος θέλει το BetAFERON ευχαρίστως να το στείλω.