Γειά σας και πάλι!!!
και γιατί παρακαλώ είστε στα down?ααααα...δεν το δέχομαι με τίποτα!για κάντε προσπάθεια να φτιάξει η ψυχολογία μας!!!το βρήκα !!!!θέλετε να κανονίσουμε να πάμε για paintball όλοι μαζί με την Mary_d_ath ,να κυνηγιόμαστε ,να κρυβόμαστε,να χτυπιόμαστε?θα έχει πολύ πλάκα!
δεν βλέπετε εμένα μέσα στην τρελή χαρά?αλλά πολύ τρελή μιλάμε!αφού ώρες -ώρες σκέφτομαι εκείνα τα άρθρα που αναφέρεται ο γέρο-τσιφούτης....λάθος ο γέρο-τσακανίκας και λέω ,βρε λες να έχει δίκιο ο παλιόγερος?

λέτε να πάσχω από ψευτο-ευθυμία?
μπορείτε να κάνετε τα εξής:
1.δεν θα βλέπετε τηλεόραση και προπάντων ειδήσεις!
2.θα κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν!
3.θα προσπαθείτε να βγάζετε ενέργεια από μέσα σας!
4.δεν θα κρατάτε θυμό μέσα σας!
5.θα συναναστρέφεστε άτομα που μπορούν να σας ανεβάσουν την διάθεση!
bistonina ένα καρπουζάκι πόσες θερμίδες να έχει....ένα λάχανο ,χορταρικό είναι!όλο νερό!
πάντως αστεία-αστεία από χτες ,τα πανελόνια μου εκεί που ήταν άνετα,έχουν αρχίσει και με στενεύουν....μήπως μπήκαν στο πλύσιμο?
"ζειμπέκικο"....που είναι και αυτός ο aoratos?να μας πει κανένα αστείο?θα έχει πάει να πληρώσει,ΔΕΗ,ΟΤΕ,κτλ....
καλό μεσημέρι!!!
[youtube]LwFBSY7iOPU[/youtube]
λοιπόν φανταστείτε ότι,είστε μέσα στο πλήθος που χορεύει στην disco ,και κουνηθείτε στους ρυθμούς του τραγουδιού!!!δεν έφτιαξε η διαθεσή σας ακόμα?εεε τότε φανταστείτε ότι είστε η dancing queen!!!αυτό το τραγούδι το έχω ξαναβάλει παλαιότερα αλλά μου αρέσει πολύ!!!
φιλιά και καλή διάθεση!!!