Όσον αφορά το Αιγινήτειο, ασφαλώς, αν μη τι άλλο και λόγω μεγάλου αριθμού περιστατικών,
TA EΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ . Δεν υπάρχει κανένας λόγος αμφισβήτησης ως προς αυτό τον τομέα. Δεν είναι όμως,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι γιατροί των εργαστηρίων που δίνουν τις διαγνώσεις ούτε και οι «θεράποντες» που κάνουν τα εργαστήρια…
Οι εργαστηριακοί και να θέλουν, δε μπορούν να βγάλουν μόνοι τη διάγνωση, άσχετο άν κρατούν υπερεπαρκή στοιχεία γι' αυτήν
Λίτσα μου με συγχωρείς, το να
«καταλάβουμε μόνοι μας» αντιφάσκει με το
«να μας έρθει μαλακά». Η αδιαγνωσία ποτέ δεν έγινε μαξιλάρι για κανέναν 
. Μαλακά δεν έρχεται σε μας, αλλά σε δαύτους που αυτά έχουνε σπουδάσει και που θεωρούν περιττό να εξηγήσουν.
[Εδώ είχα βάλει κάποια δεδομένα που, ασχέτως του πόσο πραγματικά είναι, μπορεί να αποτελούσαν πρόβλημα στην ιστοσελίδα. Πραγατικά, και εγώ συμφωνώ ότι οι πράξεις είναι αυτές που θεωρούμε απαράδεκτες και όχι τα άτομα καθ' αυτά. Με εννοείτε, φαντάζομαι...
]
Είχα ήδη διαγνωστεί άμεσα αλλού, πράγμα που μου είχε προκαλέσει άγριες σπαστικές παραπαρέσεις στη δεξιά πλευρά, εξαιρετικά επίπονες. Κάποιος γάιδαρος εκεί είχε μάλιστα την απαίτηση να πάω να δω στο ιντερνετ τι έχω. "Τι θ' απογίνω;"

"Δεν είνια η ώρα να μιλάμε γι' αυτό"
Άμα πήγα στο Αιγινήτειο είχα υποστεί από καιρό όλα τα συμπτώματα της ασθένειας και είχα όλες τις αποδείξεις που αναφέρεις, Λίτσα. Ένα άτομο (ας μη γράφουμε όνομα ή τίτλο και βρει μπελά) μου είπε «εγώ σε πιστεύω, αλλά εδώ είμαστε στην Ελλάδα». Γιόκ γνωμάτευση.
Διάβασα το κεφάλαιο του Τσακανίκα. Ένας αναπληρωτής που έγραψε το προ-προηγούμενο κεφάλαιο στον ίδιο τόμο, επέμενε ότι δεν είχα παρά κατάθλιψη, ότι «γιατί να θέλω να έχω σκπ» και αρνήθηκε να συγκρίνει τα συμπτώματα της εξιτήριας γνωμοδότησης με τα αναφερθέντα στο βιβλίο.
ΔΗΛΑΔΗ: Εμείς έχουμε το προνόμιο της διάγνωσης, αν δε σ’ αρέσει άντε αλλού.
Τέλος πάντων, εγώ σας παραθέτω το σχετικό άρθρο του Κώδικα Ιατρικής Δεοντολογίας που μετά από πιέσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, δεν προικίστηκε, από το σοφό μας νομοθέτη

, με κυρώσεις, και έτσι αυτοί μπορούν να το γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους…

(Στην ουσία, οι διατάξεις αυτές δεν έχουν νομοθετική, αλλά μόνο δεοντολογική ισχύ

Δηλαδή, είναι αυτό ου λέμε "μια τρύπα στο νερό".
11. Υποχρέωση ενημέρωσης
1. Ο ιατρός έχει καθήκον αληθείας προς τον ασθενή. Οφείλει να ενημερώνει πλήρως και κατανοητά τον ασθενή για την πραγματική κατάσταση της υγείας του, το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα της προτεινόμενης ιατρικής πράξης, τις συνέπειες και τους ενδεχόμενους κινδύνους ή επιπλοκές από την εκτέλεση της, τις εναλλακτικές προτάσεις, καθώς και για τον πιθανό χρόνο αποκατάστασης, έτσι ώστε ο ασθενής να μπορεί να σχηματίζει πλήρη εικόνα των ιατρικών, κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων και συνεπειών της κατάστασης του και να προχωρεί, ανάλογα, στη λήψη αποφάσεων.
Καλή σας νύχτα, όνειρα γλυκά...