[quote="LL--MMΞέρουμε ποιές είναι οι επιπτώσεις αυτής της ΣΚΠ, Μιχάλη, δυστυχώς... [/b]Εσύ έχεις την πολυτέλεια να αγνοείς το μέλλον, διότι είσαι ακόμα νέος, έχεις όοολο τον καιρό μπροστά σου,
ΔΕΝ έχεις επενδύσει στη ζωή σου όσο οι μεγαλύτεροι... Σαφώς χάσαμε πολύ περισσότερα από σένα, και βλέπουμε καθεμέρα τι χάνουμε, τι θα μπορούσαμε ακόμα να κάνουμε, τι δε μας αφήνουν πλέον οι άλλοι να κάνουμε λόγω "αναπηρίας", και
ΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ. Μερικοί βέβαια, νομίζουν ότι "δεν έχουμε παρά να θελήσουμε", ακόμα και εδώ μέσα... Είναι αυτοί που δεν έχουν περάσει σε βαρύτερη κατάσταση, που είναι, ως εξ αυτού, σε κατάσταση ευφορίας, κατά τον ιατρικό όρο, και αυτο, μέχρι να τους βαρέσει καμιά ώση... Αν εσύ έχεις την πολυτέλεια να ζείς τη στιγμή, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να προβλέπουμε, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

[/u] με την κατάσταση έλλειψης της υγείας μας, τους έχουμε φορτωθεί για την όση λίγη ζωή που μας έχει απομείνει, πόσο πιά να τους αφήσουμε να την καταδυναστεύουν

Σα να μη μας έφτανε η ΣΚΠ;... [/b][/color][/quote] [/quote]
ΛΛ-ΜΜ Σου ξεκαθαριζω οτι και εγω δεν εχω την πολυτελεια να ζω την στιγμη καθως ολες μου οι στιγμες ειναι μια μιζερη καθημερινοτητα, χωρις εξω, φιλους, κοπελα, διασκεδαση.. αν αισθανομουν να χω οοολη τη ζωη μπροστα μου δεν θα ειχα καταθλιψη, και νομιζω οτι οσο δυσκολο ειναι να σκεφτεσαι αυτα που εχασες στην ηλικια σου, τοσο δυσκολο ειναι να χανεις τη ζωη και τα ονειρα σου στα 20.. και δεν μιλαω εκ του ασφαλους.. ειδα ευκαιριες τρομερες να χανονται λογω του προβληματος και δεν ξερω ποσα ακομα θα χασω στη συνεχεια.. εχω σκπ απ τα 17 και αυτο που συνηδειτοποιω ειναι οτι δεν προλαβα να ζησω τιποτα.. οσο για τους γιατρους, θα λεγα οτι εισαι δυστυχως θυμα της αγνοιας μερικων.. δεν μπορεις ομως να στηριζεις μια κατασταση σε λαθη και αγνοια γιατρων! (υποθετω) νομιζω οτι εν μερει και η αγνοια τους ειναι λογω ελλειψης στοιχειων για την σκπ. Δεν μπορουν να ξερουν παντα τι πρεπει να κανουν (ως εκει που τους ειναι επιτρεπτο φυσικα) και αν τοσο εχεις χασει την εμπστοσυνη σου, αλλαξε γιατρο.