Εχετε ακούσει για κάποιον Γιώργο Πασχαλίδη - θεραπευτή (κυκλοφόρισε πρόσφατα βιβλίο του), που γυρίζει ανα την Ελλάδα (και Γερμανία) και θεραπεύει ασθενείς με καρκίνο και ΣΚΠ? Δυστυχώς χτύπησε και τη δική μας πόρτα, ο συζυγος διάβασε το βιβλίο του, τον επισκεύτηκε περιχαρής, και γύρισε κρατώντας ένα μπουκάλι "ενεργειακό" νερό, από το οποίο πρέπει να πίνει, μία δίαιτα που απαγορεύει ξινά τρόφιμα και προϊόντα ζύμωσης, ερμηνεία σχετικά με το τί τύπος ανθρώπου είναι αυτός, εγώ, οι γονείς μας, το παιδί μας, και τί αλλαγές πρέπει να κάνει στον χαρακτήρα και τρόπο σκέψης του (αγάπη, συγχώρεση κλπ), αλλά και την υπόσχεση ότι θα τον θεραπεύσει από τους πόνους, ότι μπορεί να τον βοηθήσει και ότι θέλει να τον δει ξανά μετά από 10 ημέρες που θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσ/νίκη.
Σημειώνω ότι για το μπουκάλι με το "ενεργειακό" νερό του είπε αν αδειάσει απλώς να το ξαναγεμίσει από τη βρύση και είναι οκ.
Τί να κάνω? Πείτε μου. Προσπαθώ να μην απορρίψω την ελπίδα του λέγοντας ότι ο άνθρωπος είναι για το σόου του Ούρι Γκέλερ, αλλά δεν θέλω και να τον αφήσω να γεμίζει ελπίδες γιατί φοβάμαι ότι όταν δει την αλήθεια θα πέσει σε βαθιά κατάθλιψη.
Σημειώνω ότι για το μπουκάλι με το "ενεργειακό" νερό του είπε αν αδειάσει απλώς να το ξαναγεμίσει από τη βρύση και είναι οκ.
Τί να κάνω? Πείτε μου. Προσπαθώ να μην απορρίψω την ελπίδα του λέγοντας ότι ο άνθρωπος είναι για το σόου του Ούρι Γκέλερ, αλλά δεν θέλω και να τον αφήσω να γεμίζει ελπίδες γιατί φοβάμαι ότι όταν δει την αλήθεια θα πέσει σε βαθιά κατάθλιψη.