• skp h oxi?? mallon nai.....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14093  από NTIA
 Τετ Δεκ 30, 2009 7:40 am
geia sas paidia..eimai 20 etwn k foititria..prin ena xrono ksipnisa ksafnika me moudiasma sto aristero xeri..piga sto giatro k ekana mia magnitiki..profanws o anthrwpos thorivithike..en telei apeuthinthika se kathigiti nevrologo o opoios eide ti magnitiki,me eksetase k apofanthike pws den itan skp..h deuterh eksetasi edeikse esties alloiwmenes stin paregkefaliga..alla k pali kaneis den itan sigouros..ftasame sto paron opou edw kai 3 vdomades eixa pali ena elafry moudiasma sto deksi xeri..alla kai aisthisi kapsimatos sto deksi podi....skeftomai na ksanathorivisw tous dikous mou gt kati mou leei pws dustuxws den glitwsa tin kolloarwstia..esei apo tin peira sas,ti lete??? ug.exw riksei apeiro klama..an einai telika skp den kserw pws tha to antimetwpisw........euxaristw gia ton xrono sas..
 #14094  από soulla
 Τετ Δεκ 30, 2009 9:57 am
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΤΙΑ αυτές τις μέρες που όλοι είναι στα φώτα και στις εξόδους εσύ μας επισκέυτηκες :D θα κανουμε καλη παρεα ομως πήγαινε και σε αλλο νευρολόγο :?: και ότι και να είναι με κάποιο τρόπο θα το αντιμετωπίσεις και εσύ όως όλοι μας ΥΠΟΜΟΝΗ άλλωστε όλοι εδω πιστέυουν ότι ήμαστε σε σχετικά σε καλό δρόμο :roll:
 #14095  από LL--MM
 Τετ Δεκ 30, 2009 10:11 am
Καλώς όρισες! :D Ηρέμησε, οι καθηγητές τα συνηθίζουν αυτά... :evil: Αντιμετώπιση: Διάβασέ τους, φοιτήτρια είσαι επι τέλους :shock: :
http://www.mscare.gr/index.php?option=c ... &Itemid=62
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΊΣ (δηλ. κατώτερα όντα), ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΑΥΤΟ, ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ :evil:
http://www.mscare.gr/index.php?option=c ... &Itemid=13
Θα βρείς μια ερμηνεία του "μεγαλόπνοου" αυτου πονήματος άν βάλεις στο ψαχτήρι της γενικής συζήτησης τη λέξη "μύθος"
Για τα διάφορα φάρμακα, και υπάρχουν αρκετά:
http://www.mscare.gr/index.php?option=c ... &Itemid=54

Για πιό "προχωρημένους":
http://www.enee.gr/ :arrow: Guidelines, :arrow: φυλλάδιο ΣΚΠ

Υ.Γ.Βάλε και κανένα ποστ στην παρουσίαση μελλών :D :D :D
Kαι καλό κουράγιο!!!
 #14096  από swt
 Τετ Δεκ 30, 2009 11:11 am
Γεια σου ΝΤΙΑ.
Θα συμφωνήσω κι εγώ με τις συμβούλές της soullas και LL-MM. Ότι κι αν τελικά έχεις θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ηρεμία, υπομονή και καλή ψυχολογία. Βέβαια η χρονική στιγμή που σου συμβαίνουν αυτά, είναι απόλυτα λογικό να σε φορτίζει συναισθηματικά, ωστόσο κι αν ακόμη υποτεθεί πως έχεις πολλαπλή σκλήρυνση, η αντιμετώπιση γίνεται σήμερα με πολύ καλύτερους όρους από ότι στο παρελθόν.
Ακόμη και σήμερα, όμως, δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο διαγνωστικό τεστ για την πολλαπλή σκλήρυνση και η διάγνωσή της γίνεται με τα κριτήρια του McDonald, αφού προηγουμένως αποκλειστούν οι υπόλοιπες γνωστές πιθανότητες να έχει κανείς παρόμοια κλινική εικόνα.
Κλείνοντας, σου εύχομαι περαστικά και ένα ευτυχισμένο 2010.
 #14112  από Κατερίνα
 Τετ Δεκ 30, 2009 1:46 pm
NTIA μου καλωσήρθες!!!Να ευχηθώ να μην είναι σκπ,αλλά και να είναι μη φοβάσαι!!!Ένα σοκ σίγουρα το τρώμε όλοι στην αρχή,στην πορεία όμως τα βλέπουμε πιο χαλαρά τα πράγματα!!!
Όπως πολύ σωστά είπε και ο swt,έχουν βγει τόσες αγωγές που σταθεροποιούν την κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν...Έλα καμιά βόλτα απο το καφενείο μας,κερνάμε καφέ και γέλιο... :D
 #14116  από NTIA
 Τετ Δεκ 30, 2009 3:35 pm
re paidia,ti aisiodoksia einai auti....sugxaritiria!!!!!!! diavasa tis apantiseis sas k pira kouragio ofeilw na omologisw.....parola auta,ta dakrua den sterepsan..pou na akousw mia sigouri diagnwsi ti exei na ginei...telika,eipa sti mama mou oti thelw na pame ston giatro...mou eipe, pws prepei na doume ti simvainei k o,ti k na einai OFEILOUME ston eauto mas na to antimetwpisoume me dunamh k kouragio.... tha ton episkeftw meta tis giortes.... osoi eiste apo voreia ellada k eidika apo thess tha kserete ton mulwna(thewreitai korufaios nevrologos)...se auton tha paw....... sas euxomai ena xaroumeno 2010 k me alli tosi aisiodoksia...filiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
 #14125  από βικυ
 Τετ Δεκ 30, 2009 6:55 pm
ΝΤΙΑ γεια σου και απο εμενα!
Ευχομαι να μην εχεις σκπ αλλα και αν εχεις........ η ζωη συνεχιζεται και με αυτην!
Λιγο δυσκολα καποιες φορες αλλα.......τα περισσοτερα αντιμετωπιζονται πλεον!
Θελω να σου πω οτι ο Μυλωνας με παρακολουθει και ειμαι πολυ ευχαριστημενη!
 #14142  από GEORGE K
 Τετ Δεκ 30, 2009 9:35 pm
NTIA KALHSPERA KAI XRONIA KALA.PRIN APO 21 XRONIA BREUHKA AKRIBVS STHN IDIA UESH ME SENA.TON OKTVBRIO TOY 1988 JEKINHSA STHN ASOEE GEMATOS XARA KAI ONEIRA KAI TON DEKEMBRH ME XTYPHSE.ΕΚΑΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΧΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ.ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ.ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΟ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΟΤΟ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΓΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ
 #14144  από costas
 Τετ Δεκ 30, 2009 9:51 pm
costas έγραψε:http://www.allgreektome.gr/greeklishdemo.asp

γεια σας παιδιά..είμαι 20 ετών k φοιτήτρια..πριν ένα χρόνο ξύπνησα ξαφνικά με μούδιασμα στο αριστερό χέρι..πήγα στο γιατρό k έκανα μια μαγνητική..προφανώς ο άνθρωπος θορυβήθηκε..εν τελει απευθύνθηκα σε καθηγητή νευρολόγο ο οποιος είδε τι μαγνητική

βρήκα τρόπο να διαβάζω κι εγώ τι λέτε!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!!!