• ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #1411  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Φεβ 13, 2009 9:27 am
ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑ ΜΊΑ ΑΚΌΜΗ ΦΟΡΆ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΊΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΥΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ . ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ . ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Υ.Ε. ΤΟΥ ΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΑΠΗΡΙΑ 67% . ΕΚΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ . ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΣΕΠ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΗ Υ.Ε. ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΩ ΓΡΑΠΤΑ . ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ.
 #1460  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τρί Φεβ 17, 2009 6:50 pm
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! Αν έχεις κουράγιο (και λεφτά) βάλε έναν δικηγόρο (αρμόδιο για τέτοια θέματα) να τους πάει "γα.....ώντας" γιατί σου στέρησαν την ευκαιρία να διαγωνιστείς λόγω ελλειπούς ενημέρωσης.
 #1463  από litsa
 Τρί Φεβ 17, 2009 11:15 pm
ντροπή τους! εδώ για να αναρτήσουν τις απαντήσεις κάνανε πόσες μέρες! οι εξεταζόμενοι έπρεπε σε 3 ώρες... τελικά? όποιος προλάβει..!
 #1464  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Φεβ 18, 2009 9:59 am
Έτσι και αλλιώς είμαι Δικηγόρος . Το συμβάν το έγραψα μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθεί για μια ακάμη φορά ,ότι οι ανάπηροι σε αυτή την κοινωνία δεν έχουν καμμία τύχη .
 #1465  από ΜΙΜΙΚΑ
 Τετ Φεβ 18, 2009 12:10 pm
Καλημέρα Γιώργο! Το είχα ξεχάσει πως είσαι δικηγόρος. Γιατί δεν τους κυνηγάς?
 #1466  από litsa
 Τετ Φεβ 18, 2009 6:17 pm
telika ως δικηγόρος θα τους κυνηγήσεις? [b]την τύχη Γιώργο την έχουμε στο μυαλό μας! [/b]Αν περιμένουμε από όλους αυτούς που μας διοικούν απο οποιαδήποτε θέση, να βρούμε το δίκιο μας είμαστε γελασμένοι! καταρχήν αυτοί είναι τόσο ''μικροί'' μπροστά μας... (δεν είναι κακία, από τη στιγμή που δεν μας σέβονται και δεν μας διευκολύνουν για να δουλέψουμε αξιοπρεπώς κτλ..)
διευκόλυνση: δεν εννοώ σαν αυτή που τους διόρισε αυτούς στις θέσεις τους αλλά π.χ τον τρόπο εξέτασης -ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάσταση, στρες κτλ-
 #1487  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Φεβ 20, 2009 10:04 am
Παιδιά , λογικά μους ζητάτε να τους κυνηγήσω . και εγώ συμφωνώ . Ομως δικαστικά επειδή όλοι ξέρουν πόσο γρήγορα αποδίδεται σ' αυτή τη χώρα η δικαιοσύνη είναι αυτοπία . Ειδικά στο θέμα με τα διοικητικά δικαστήρια η αργοπορία στην έκδοση αποφάσεων φτάνει μέχρι του σημείου της αρνησιδικίας .
 #1488  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Φεβ 20, 2009 10:07 am
Α παιδιά ξέχασα να σας πω ότι χθες πέρασα Υ.Ε Νομαρχίας και μου δώσαν το 67% διαβάζοντας μόνο τη γνωμάτευση του γιατρού .
 #1490  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Φεβ 20, 2009 10:58 am
Καλημέρα Γιώργο! Θα σου χρειαστεί αυτή η γνωμάτευση. Καλά έκανες και την πήρες (συλλέγουμε όλοι γνωματεύσεις :lol: )
 #1497  από litsa
 Παρ Φεβ 20, 2009 7:17 pm
τι να τους κυνηγήσεις? εσύ ξέρεις καλύτερα τι γίνεται... κάνε ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου...
να είσαι πάντα καλά!!