• ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ 'ΔΙΑΚΟΠΕΣ'

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #103  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Σάβ Ιούλ 12, 2008 9:17 am
Πανάγο διακοπές και πάλι διακοπές , όμως για να ξενερωθούμε λίγο όχι και φραπεδιές .
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
 #114  από yuli
 Τετ Ιούλ 23, 2008 1:45 pm
Καλησπέρα σε όλους!

Σε συνέχεια της ευχάριστης κουβέντας περί διακοπών....εγώ την πήρα τη δόση μου!
Πήγα δύο εβδομάδες στη Ζάκυνθο κι ήταν όμορφα κι ήσυχα. Βέβαια, ήταν πολύ νωρίς οπότε δεν υπήρχε πολύς κόσμος. Δε μας χάλασε κάτι τέτοιο, όμως! Πρέπει να ήμαστε οι μόνοι Έλληνες τουρίστες γιατί πάντα εντυπωσιάζονταν στα εστιατόρια που πηγαίναμε και μας μιλούσαν στα αγγλικά!
Η προσαρμογή στο γραφείο ήταν θέμα ωρών δυστυχώς...Δεν πειράζει, όμως.
Εύχομαι καλές διακοπές σε όσους δεν έχουν πάει ακόμα και κουράγιο σε όλους τους υπόλοιπους. Τα Σ/Κ είναι για μας!!!!
 #133  από MANOS
 Τετ Αύγ 06, 2008 10:17 am
GIA KARPATHO KANENAS????
META APO ORIMI SKEPSI MALON THA PAW KARPATHO.MOLIS KANW TO TYSABRI THN EPOMENI FEYGO. LENE POS EXEI POLA PSARIA STHN KARPATHO......OPOTE PSARIA SAS ERXOME... THA PARW PSAROTOUFEKO
 #134  από Στάθης
 Τετ Αύγ 06, 2008 12:02 pm
Άντε ρε Μάνο, φέρε κάνα φρέσκο ψάρι να φάμε μπας και επουλώσουμε καμία εστία με Ομέγα-3 πρωτεΐνες .... και κανα χταπόδι ξυδάτο για την παρέα !

Κάλα να περάσεις στην Κάρπαθο !
 #135  από MANOS
 Τετ Αύγ 06, 2008 12:21 pm
THA FAME PSARAKI...AFOU NOIKIASA DOMATIA ME KOYZINAKI NA MAGIREVOUME EKY TA THIRAMATA....THA EINAI POLA!!!NA PERIMENETE FOTOGRAFIES!!!!AN ASXOLITE KANENAS ALOS ME YPOVRIXEIES DRASTIRIOTITES- KATASTROFES AS MOY PEI!!
 #141  από ioanna papantoni
 Σάβ Αύγ 23, 2008 4:15 pm
Αχ μετα απο 1 1/2 μηνα επιτελους γυρισα σπιτι μου...
Καλες οι διακοπες δεν λεω αλλα υπαρχει κ εκει κουραση βρε παιδι μου...
(τωρα λετε απο μεσα σας πλακα μας κανει ε?)
Το καλοκαιρακι φτανει στο τελος παιδια αντε καλο χειμωνα να εχουμε τωρα κ με οσο το δυνατον λιγοτερα προβληματα γινετε..