• ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #11999  από Giota
 Δευ Νοέμ 23, 2009 4:17 pm
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ. ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΣΕ ΣΥΔΙΑΣΜΟ Κ ΑΛΛΩΝ ΜΑΖΙ. ΟΠΩΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.
 #12007  από litsa
 Δευ Νοέμ 23, 2009 6:34 pm
Άστα να πάνε giota!
δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και τι να πιστέψουμε ...

πάντως όσα αναφέρω τα έχω βιώσει.. ο πριν χρόνια χειροπρακτικός μέχρι την ΄΄ασκηση του dna μου έκανε... και μου έδινε και κάτι ψιλομαντζούνια και πότε πότε μου έκανε και βελονισμό!!

ά! και έφερε και ένα που βρώμαγε και το έπαιζε ιδιοφυια και καλά! και εγω τον πίστευα!!
χαζή που ήμουν! αλλά και οι γιατροί δεν μου έλεγαν κάτι και εγώ πονούσα..

αυτά πριν 5-6 χρόνια, στην συνέχεια βρήκα σωστούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που πράγματι με βοήθησαν πάρα πολύ..
φιλιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Δευ Νοέμ 23, 2009 6:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #12009  από Giota
 Δευ Νοέμ 23, 2009 6:39 pm
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΑ. ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΣΤΩ Κ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΣΑΜΑΤΗΣΩ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
 #12078  από βικυ
 Τρί Νοέμ 24, 2009 6:43 pm
Θελω να προσθεσω πως οτι ειναι καλο για εναν ασθενη με σκπ δεν σημαινει πως θα εχει τα ιδια αποτελεσματα και σε καποιον αλλο.
Καθε ενας αντιδρα διαφορετικα ακομα και στην ιδια αγωγη.
Σκεφτειτε καλα πριν αποφασισετε magda:?
 #13135  από pmal
 Σάβ Δεκ 12, 2009 2:57 pm
νομιζω πως το πιο σωστο ειναι να κανει κατι παραλληλα με τη θεραπεια,δε πιστευω οτι πρεπει να παιρνουμε τετοια ρισκα γιατι μπορει να προκαλεσουν ανεπανορθωτες βλαβες,χωρις επιστροφη.Ειναι μια πολυ σοβαρη αποφαση και πρεπει να το σκεφτειτε καλα πριν την παρετε..
 #14072  από magda
 Τρί Δεκ 29, 2009 12:33 pm
γεια σας παιδια θα ηθελα να ευχηθω χρονια πολλα και ευτυχισμενος ο καινουργιος χρονος που θα ερθει σε σας και στις οικογενειες σας,και ολα θα πανε καλα.
 #14079  από SS-SOFI
 Τρί Δεκ 29, 2009 4:20 pm
:D Magda Χρονια Πολλα κι απο μενα
με υγεια και ευτυχια.... :!:
Με το καλο το 2010 :!:
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ !!!!!!!