• ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ :)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #1394  από ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 Τετ Φεβ 11, 2009 10:29 am
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ...
ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ...... :)
ΕΠΑΘΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ.. ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΚΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ.....
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΑΚΙ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ (ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ Κ ΤΑ ΚΑΤΩ ΒΕΒΑΙΑ).
ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ .. Η BETAFERON 1ml.
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ...
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!11
 #1399  από manos81
 Τετ Φεβ 11, 2009 1:50 pm
KALOS ORISES ANASTASIA...KIEGW AIGINITIO EIMOUN OTAN TO EPATHA.KALI DINAMI KAI POLI LIGES YPOTROPES SOU EYXOME KAI ELPIZW NA LISEIS KAI NA SIZITISEIS POLES APORIES SOU STIN PAREA MAS ;)
 #1400  από ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 Τετ Φεβ 11, 2009 2:49 pm
NA SAI KALA !!! SE EYXARISTW POLY !!!!!
PANW AP'OLA PISTEVW OTI DEN PREPEI NA TRWGOMASTE ME TA ROUXA MAS GENIKA....
KAI NA EXOUME OMORFES ASXOLIES.! ;)
FILIA XXX

AKOUSTE METALLICA KAI THA SAS PERASOUN OOOOLA!!1
 #1401  από LL--MM
 Τετ Φεβ 11, 2009 3:06 pm
Καλώστηνε! Χαιρόμαστε όλοι που είσαι μαζί μας και που υπάρχει η σελίδα αυτή, όσο και αν κανένας από μας δε θα ήθελε να υπάρχει ο λόγος ύπαρξής της!!! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να ξεχνάς την κοινή μας γνωστή κατά το δυνατόν!
Θα ήθελα να σου εκφράσω το θαυμασμό και την ανακούφισή μου που κατάφερε επι τέλους κάποιος να πάρει διάγνωση από το Αιγινήτειο! Σου δώσαν και πλήρη γνωμάτευση :o :o :o ; απίστευτο: :roll: shock: :shock: Καλό κουράγιο, φιλάκια
:D :D :D

Υ.Γ.: Δεν είναι ότι δε θα ήθελα ν'ακολουθήσω την πρόταση για μουσική, αλλά λόγω βλαβών στο μετωπιαίο φλοιό, προτιμώ τα πολύ-πολύ soft, και αυτό ίσχυε και πρίν τη διάγνωση! Λές η ΣΚΠ να μου προκάλεσε από τόσο παλιά αλλαγή στα μουσικά γούστα από το γυμνάσιο όπου προτιμούσα ροκ :roll: :lol: :roll: :lol: ;
 #1403  από manos81
 Πέμ Φεβ 12, 2009 7:55 am
METALICA MAIDEN SEPULTURA ACDC MANOWOR OREA SIGROTIMATAKIA ALA MEXRI TA 20 PISTEVW..META PREPEI NA ARAZOUME KAI STA MOUSIKA GOUSTA NA KSEKOURAZOMASTE.EIMOUN KIEGO ENA KORMI GYMNASIO LIKIO....
 #1405  από ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 Πέμ Φεβ 12, 2009 4:39 pm
giati re paidia mia xara einai oi anthrwpoi.....
METAL UP YOUR MIND ;) ....!!!

FOTO EDW MESA DEN MPOROUME NA VALOUME?
 #1406  από LL--MM
 Πέμ Φεβ 12, 2009 5:32 pm
Μα, βεβαιότατα! μόνο που, ασχετα άν είναι μια χαρά αυτοί, οι νευρώνες ορισμένων απο μας φαίνεται ότι έχουν υποστεί δυό τρομάρες τουλάχιστον λόγω υπερενεργού ανοσοποιητικού, με βλάβες στα σημεία που ανταποκρίνονται σ'αυτου του είδους τη μουσική, έτσι που να ΜΗΝ μπορούν πια να την επεξεργαστούν :( ! Δυστυχώς πλέον δεν αντέχουν παρά βραζιλιάνικα, παλιά αμερικάνικα και άλλα soft (ξένα ή ελληνικά), και που μπορούν να συνδέσουν κατά προτίμηση με κάποιο ευχάριστο παρελθόν ... :) :) :) Νο offense meant, που λένε και οι "μεταλλικοί", στη γλώσσα τους!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Παρ Φεβ 13, 2009 11:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #1413  από Tassos
 Παρ Φεβ 13, 2009 10:59 am
Βλέπω παίζει πολύ ροκ!!!
Ε… φυσικό είναι αφού ήμαστε όλοι πολύ …Σκληροί :)
 #1414  από LL--MM
 Παρ Φεβ 13, 2009 11:02 am
Κι όμως...