• Βιβλία

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13489  από litsa
 Παρ Δεκ 18, 2009 10:19 am
αν ήταν ολα αλλιώς..
το ξεκινησα χθες και εφτασα στη μέση..
ωραίο ειναι... μου αρέσει που η συγγραφεας πεταγεται και ριχνει την ατάκα της..

φιλιά
 #13541  από litsa
 Παρ Δεκ 18, 2009 8:44 pm
ναι ναι !
το τελείωσα...καλά τι με πιάνει και αν ξεκινήσω βιβλίο και μου αρέσει
διαβαζω διαβάζω και ...τελειώνει!

αν ηταν όλα ...αλλιώς..
= δεν θα ειμασταν εμεις!

όλοι έχουμε να παρουμε απο το βιβλιο αυτό και μαλιστα το πιο αισιόδοξο για εμάς τους ενήλικες είναι ότι μπορούμε ''να διορθώσουμε'' τα λάθη που έκαναν αυτοι που μας γέννησαν ή μας μεγάλωσαν... απλά πρέπει να βρούμε το δρόμο ή να το ...διαβάσουμε σε κάποιο βιβλίο..

μου έκανε εντύπωση πως το ένα παιδί μεγαλώνοντας με αγάπη μεν, έγινε μέγας και τρανός που στην πορεία βγήκε απο το δρόμο του- ειχε τις ευθύνες του- τον μεγάλωσαν όμως έτσι που η αγάπη τους τον προφύλασσε όσο ήταν μαζι τους, όταν έφυγε την ...πατησε.

και το άλλο παιδί που μεγάλωσε χωρίς αγάπη, προσπαθούσε να βρει τον εαυτό του χωρίς να ξέρει πως... -εδώ θέλει τρελή θέληση-

τεσπα, ήταν και άλλα σημεία τέλεια και καυστικά...
εμένα παντως μου εδωσε αισιοδοξία και δύναμη... -χρειάζομαι όμως και άλλη.. :D :D :D :D
 #13545  από Fotis
 Παρ Δεκ 18, 2009 10:24 pm
Διάβασε Χόρχε Μπουκάι
 #13546  από Κατερίνα
 Παρ Δεκ 18, 2009 10:29 pm
Επίσης ωραίο είναι και το "ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας" έχει βγεί και σε ταινία,ωραίο αποτέλεσμα...
 #13815  από Lena
 Τρί Δεκ 22, 2009 11:06 pm
Τι περιεχομενου ειναι αυτο?
 #13827  από Κατερίνα
 Τετ Δεκ 23, 2009 8:20 am
Είναι του Μαρκες Γκαμπριέλ Γκαρσία, είναι η ιστορία εποχής δύο νεαρών ανθρώπων που ερωτεύονται,αλλά ο πλούσιος πατέρας της κοπέλας δεν εγκρίνει αυτόν τον έρωτα και παίρνει την κόρη του σε άλλη πόλη...Αυτή παντρεύεται κάποιον άλλο,αλλά ο νεαρός δεν την ξεπερνάει ποτέ!
Συναντιούνται αφού πεθαίνει ο άντρας της,μετα απο σχεδόν 52χρόνια!!!
Εμένα μου αρέσει και ο συγκεκριμένος συγγραφέας!!!
 #13833  από MAPA
 Τετ Δεκ 23, 2009 9:33 am
an sas arese to "an itan ola alliws" tha ptoteina kai "to taksidi poy legame" tis Alkywnis Papadaki nomizw pws einai yperoxo
 #13834  από makisb
 Τετ Δεκ 23, 2009 9:36 am
Κατερίνα έγραψε:Επίσης ωραίο είναι και το "ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας" έχει βγεί και σε ταινία,ωραίο αποτέλεσμα...
Την είχα δει την ταινία. Ωραία ιστορία αλλά βαρέθηκα την ζωή μου για να πω την αμαρτία μου...
 #14662  από litsa
 Σάβ Ιαν 09, 2010 9:31 pm
Μαρα το ''αν ήταν όλα αλλιώς'' μου άφησε μια θετικότητα σε αντίθεση με το ''το ταξίδι που λεγαμε''
είναι λίγο πιο πεσμένο, το πήρα απο το αεροδρόμιο φεύγοντας και το διάβασα ..αλλά θά ηθελα κάτι πιο ανεβαστικό.. για τις εορτινές μέρες..

τώρα πήρα τον χόρχε μπουκάι '' να σου πω μια ιστορία''
είναι καταπληκτικό!!

ευχαριστώ FOTIS
 #14666  από Fotis
 Κυρ Ιαν 10, 2010 3:19 am
Ο τύπος δεν παίζεται! Τώρα διαβάζω και ένα άλλο δικό του, το "Να βλέπεις στον έρωτα με τα μάτια ανοιχτά", το οποίο είναι επίσης πάρα πολύ καλό. Το πρώτο βιβλίο το έχω καθιερώσει ως δώρο καθώς νομίζω ότι κάνει καλό σε πολύ κόσμο.