• Φόρμα Μόλι_ μια πρωτοποριακή εξέλιξη που δοκίμασα προσωπικά

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #137177  από Liberty
 Τετ Ιουν 11, 2025 11:07 am
Παιδιά καλημέρα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι πραγματικό συγκλονιστικό που δοκίμασα και με βοήθησε απίστευτα στην σπαστικότητα και στους πόνους. Με δυσκολία προσπαθώ να συγκρατήσω τον ενθουσιασμό μου για να μην σας τρομάξω και λέτε τι λέει τώρα αυτή. Πρόκειται για Σουηδική τεχνολογία που είναι θαύμα για μένα που το βρήκα στον τόπο μας. (Να φανταστείτε όσο ήμουν εκεί για μια δοκιμή ήρθε ένα παλικάρι από Αμερική για να την αγοράσει). Πρόκειται για μια φόρμα (πάνω κομμάτι και κάτω μέρος) με ηλεκτρόδια κρυμμένα στο εσωτερικό της. Είναι πραγματικά πρωτοποριακό το σύστημα νευροδιέγερσης που κάνει σε όλο το σώμα. Αναιρεί την ανισορροπία. Συστήνεται η χρήση της στολής μέρα παρά μέρα και ο κύκλος του προγράμματος είναι μια ώρα. Πήγα για δοκιμαστική εφαρμογή. Με βοήθησαν στο να τη φορέσω. Πήραν βίντεο πώς περπατούσα και μερικές άλλες δοκιμασίες που έκριναν ισορροπίας. Έκατσα σε καναπέ άνετα όσο δούλευε η στολή (1 ώρα). Στη συνέχεια έγινε νέο βίντεο όπου επανέλαβα τις ίδιες δοκιμασίες. Δεν πίστευα (στις αισθήσεις μου) στα μάτια μου.

Κάνω πραγματικά τα πάντα σωστή διατροφή/ χειμερινή κολύμβηση/ γυμναστική στα μέτρα μου... είχα ξεχάσει πώς είναι να νιώθω καλά. Η Μόλι (δεν είναι μαγικό χάπι) αλλά μου επιτρέπει να κινητοποιήσω τους κοιμησμένους μου μύες σε συνδυασμό με γυμναστική ή και φυσιοθεραπεία. Όσο παρατηρώ αυτά που γράφω νιώθω σαν διαφημιστικό φυλλάδιο! Αλλά το θεωρώ καθήκον μου να μοιραστώ αυτή την εξέλιξη. Κάντε αναζήτηση με τις λέξεις μόλλιι στα αγγλικά. Δείτε τα βίντεο, είναι αλήθεια. Απευθύνθηκα στην Orthoζωή (κάντε το αγγλικά το ζωή!) Θεωρώ περιττό να περιγράψω το πόσο ζεστοί, ανθρώπινοι και απίστευτα καταρτισμένοι είναι όλο το τιμ εκεί.
 #137178  από Στάθης
 Τετ Ιουν 11, 2025 3:41 pm
Από ότι είδα λέγεται Exopulse mollii suit και είναι αρκετά ελπιδοφόρο από τις μαρτυρίες των ασθενών.
Μακάρι να συνεχίσεις να βλέπεις βελτίωση, να μας ενημερώνεις τακτικά για την νέα αυτή επιστήμη.

Καλή δύναμη Liberty !
 #137237  από Liberty
 Κυρ Αύγ 31, 2025 11:27 am
Σύντομα θα συμπληρωθούν τρεις μήνες χρήση της στολής και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα σίγουρα πια συμπεράσματά μου. 1) Μετά από κάθε χρήση νιώθω μια απίστευτη χαλάρωση σε δομικό επίπεδο. Είχα ξεχάσει πώς είναι η χαλαρή αυτή αίσθηση και δεν μπορούσα να το πετύχω ούτε με μασάζ, ούτε με γυμναστική ή στρέτσινγκ ή θάλασσα χειμώνα/καλοκαίρι ούτε αναπνοές ούτε τίποτα. Γιατί πραγματικά κάνω τα πάντα… (προσαρμοσμένα φυσικά στο βαθμό /ένταση και συχνότητα που μπορώ). Μάλιστα είχα την εντύπωση πως κάποια μέρη του σώματός μου ήταν χαλαρά αλλά τελικά διαπιστώνω πως δεν ήταν! (Στις αρχικές χρήσεις της στολής έκλαιγα πολύ γιατί φοβόμουν μήπως ήταν προσωρινό το όφελος. Δεν έβρισκα και πουθενά να γράφει κανείς τι ένιωθε με τη χρήση. Έλεγα συνεχώς Θεέ μου μην αφήσεις να απογοητευτώ. Ευτυχώς ότι βελτίωση παρατηρώ μένει μόνιμα). 2) έχει μειωθεί κατά πολύ η αίσθηση πιασίματος (σκουριάσματος όπως το λέω εγώ! )3) Πονάω λιγότερο. 4) Έχουν ξυπνήσει και δραστηριοποιούνται σταδιακά μύες του σώματος μου που τους είχα διαγράψει! 5) Νιώθω αισιοδοξία γιατί κάτι όχι μόνο σταμάτησε αλλά και αναιρεί σιγά-σιγά την κατρακύλα.
Ως προς την ερώτηση για το οικονομικό…γνωρίζουμε όλοι σε τι κόσμο ζούμε. Προσωπικά, από τότε που είχαμε την ομάδα καλύτερη υγείας (θυμάστε που είχαμε το τετράδιό μας;) οποιοδήποτε σχετικό έξοδο το βλέπω σαν επένδυση στην υγεία μου. Η αγορά αυτή ( ευτυχώς που γίνεται σε πολλές πολλές πολλές δόσεις!) καταγράφηκε μαζί με τις υπόλοιπες δράσεις στο τετραδιάκι μου.