• ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13708  από Stevi
 Δευ Δεκ 21, 2009 5:54 pm
Πάντα και για όλα να έχετε ελπίδα!!

Μην τα παρατάτε για κανέναν λόγο!!

Τα νεύρα μου !!! Έχω και την μαμά του να του λέει να παραμείνει στον παλιό γιατρό στον Ευαγγελισμό γιατί λέει του κάνει αμέσως κορτιζόνη όταν κάνει υποτροπή και του γράφει άδεια!! Οτι ο άνθρωπος δεν ξέρει την τύφλα του για την ΣΚΠ και τον έχει στην ίδια θεραπεία 2,5 χρόνια χωρίς σημάδια βελτίωσης δν το συζητάει ! Το πρόβλημα της είναι η άδεια και η κορτιζόνη!!

Νοιώθω να παλεύω μόνη μου! Ένα βήμα κάνουμε μπρος....και μια κουβέντα του λέει η μαμά του και πάμε δέκα βήματα πίσω!!! :cry:
 #13709  από litsa
 Δευ Δεκ 21, 2009 5:55 pm
ΑΧ ! αυτές οι μαμάδες... :idea:
 #13722  από LL--MM
 Δευ Δεκ 21, 2009 10:00 pm
Στέβη μου, όπως μας εξήγησες τα τεκτενόμενα, τουλάχιστον για τώρα, φαίνεται να τη χρειάζεστε την κορτιζόνη... :( Αλλά βέβαια δεν ξέρουμε ακριβώς σε τί κατάσταση είναι ο φίλος σου... και την άδεια τη χρειάζεται ασφαλώς...

Για τα υπόλοιπα, για τα οποία εσύ είδες και όπου προτιμάς το Αιγινήτειο, ασφαλώς να πάτε... Προσωπικά, βέβαια, έχω δισταγμούς, δεδομένης της εμπειρίας που απέκτησα εκεί... Όμως, δε σας υποχρεώνει κανένας (ακόμα) να πηγαίνετε σε μόνο ένα γιατρό... :P

Περαστικά!!!
 #13723  από Stevi
 Δευ Δεκ 21, 2009 10:32 pm
Καλησπέρα,

Ο φίλος μου έκανε υποτροπή στις 3-12 και την ίδια μέρα έκανε κορτιζόνη και του έγραψαν άδεια ενός μήνα από τν Ευαγγελισμό.

Αυτό που απασχολεί τον ίδιο και την οικογένεια του είναι τι γίνεται σε περίπτωση που κάνει υποτροπή ξανά. Δηλαδή αν πάει στο Αιγηνήτειο και δεν δεχτούν να του κάνουν κορτιζόνη γιατί δεν έχει νοσηλευθεί εκεί. Έχουμε την δυνατότητα πχ να πάμε σε οποιοδήποτε δημόσιο εφημερεύων νοσοκομείο? :?:

Ασφαλώς και δεν μας υποχρεώνει κανένας να πάμε σε συγκεκριμένο νοσοκομείο αλλά έχω την εντύπωση και διορθώστε με αν κάνω λάθος ότι σαν να είναι άγραφος νόμος ότι αν κάνεις υποτροπή πρέπει σώνει και καλά να πας στο νοσοκομείο που είναι ο γιατρός που σε παρακολουθεί(και που φυσικά φαίνεται η σφραγίδα του στο βιβλιάριο υγείας),γιατί μόνο εκεί θα σε εξυπηρετήσουν. :oops:
 #13724  από costas
 Δευ Δεκ 21, 2009 10:39 pm
Stevi έγραψε:Καλησπέρα,

Ο φίλος μου έκανε υποτροπή στις 3-12 και την ίδια μέρα έκανε κορτιζόνη και του έγραψαν άδεια ενός μήνα από τν Ευαγγελισμό.

Αυτό που απασχολεί τον ίδιο και την οικογένεια του ...............

Αυτό που πρέπει να απασχολεί τον ίδιο και την οικογένεια του είναι να γίνει καλά, να επανέλθει δηλαδή!!!!!!!!!!!!
 #14059  από tom80
 Δευ Δεκ 28, 2009 5:05 pm
soulla έγραψε:ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΠΛΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ :cry:
Μακάρι η επιστήμη να σήκωνε μόνο τα χέρια ψηλά Soula.

Δυστυχώς σηκώνει και τα πόδια ψηλά στις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες χρηματοδοτούν τα ερευνητικά τους Project. Διαφορετικά θα έφτιασαν φάρμακα για τον ασθενή και όχι για την ασθένεια.

Να είστε όλοι καλά