• ΕΚΤΟΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗΣ,ΤΙ???

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #13668  από Κατερίνα
 Δευ Δεκ 21, 2009 9:49 am
Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θα γράψω εδώ τον πόνο και προβληματισμό μου...
Απο τότε που ξεκίνησα ιντερφερόνη(avonex) νιώθω χειρότερα, τα δε συμπτώματα πολλαπλάσια! :shock:
Απο εκεί που χαιρόμουν που ξεκίνησα για να έχω κάτι να με "προστατεύει", τώρα το έχω σκυλομετανιώσει...Μια χαρά ήμουν πριν...
Μέσα σε τρεις εβδομάδες έχει μουδιάσει το χέρι μου και η δεξιά πλευρά του προσώπου μου και τώρα δεν βλέπω καλά απο το αριστερό μάτι :? ...
Είναι φυσιολογικό τώρα αυτό?Εσείς τι έχετε να πείτε? Ο γιατρός μου που του το είπα,είπε να μην ανησυχώ και πως η avonex είναι η πιο ακίνδυνη και πιο κατάλληλη αγωγή για την ηλικία μου και την περίπτωση μου...δεν διαφωνώ, αλλά δεν θα έπρεπε να είμαι καλύτερα και όχι χειρότερά?
 #13703  από costas
 Δευ Δεκ 21, 2009 5:24 pm
Κατερίνα έγραψε:Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θα γράψω εδώ τον πόνο και προβληματισμό μου...
Απο τότε που ξεκίνησα ιντερφερόνη(avonex) νιώθω χειρότερα, τα δε συμπτώματα πολλαπλάσια! :shock:
Απο εκεί που χαιρόμουν που ξεκίνησα για να έχω κάτι να με "προστατεύει", τώρα το έχω σκυλομετανιώσει...Μια χαρά ήμουν πριν...
Μέσα σε τρεις εβδομάδες έχει μουδιάσει το χέρι μου και η δεξιά πλευρά του προσώπου μου και τώρα δεν βλέπω καλά απο το αριστερό μάτι :? ...
Είναι φυσιολογικό τώρα αυτό?Εσείς τι έχετε να πείτε? Ο γιατρός μου που του το είπα,είπε να μην ανησυχώ και πως η avonex είναι η πιο ακίνδυνη και πιο κατάλληλη αγωγή για την ηλικία μου και την περίπτωση μου...δεν διαφωνώ, αλλά δεν θα έπρεπε να είμαι καλύτερα και όχι χειρότερά?
Πηγαινε και σε άλλο γιατρό ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
 #13725  από costas
 Δευ Δεκ 21, 2009 10:40 pm
Κατερίνα έγραψε:Κώστα ευχαριστώ για την απάντηση!!! Απ'ότι φαίνεται ούτε εσύ το θεωρείς φυσιολογικό ε? :roll:
Ναι, πήγαινε και αλλού!!!!!!!!
 #13732  από βικυ
 Τρί Δεκ 22, 2009 8:31 am
Συμφωνω απολυτα με costa Κατερινακι!
 #13868  από popi
 Τετ Δεκ 23, 2009 10:19 pm
elena έγραψε:Υποθέτω ότι είναι η μόνη λύση ,από ότι έχω ακούσει και από τα άλλα παιδιά...ή μειώνουν την δόση...για την betaferon δεν ξέρω!πρέπει επίσης να προσέξεις και την διατροφή...όχι σάλτσες,σοκολάτα,τηγανητά,αλκοόλ...κτλ.
Καλησπερα και χρονια πολλα και ωραια!
Λοιπον με γ-gt 118, ανεβασμενες τρανσαμινασες, χοληστερινη επισης ανεβασμενη-260-και Τ4 πειραγμενη ο Γιατρος μου ειπε να περιμενω ενα μηνα ακομη, να ξανακανω εξετασεις αιματος και να δουμε, μιας και τα ορια ειναι ακομη...ανεκτα. Στην ερωτηση πως θα δουμε , τι θα δουμε και κυριως τι θα κανουμε ,κατι ψελλισε αλλα ομολογω δεν καταλαβα!!Σιγουρα , προς το παρον, λιγοτερα μελομακαρονα, διπλες και κουραμπιεδες(λεμε τωρα..)
Και παλι ευχομαι ολοψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
 #14496  από ΝΤΙΝΑ ΑΡΓΟΣ
 Πέμ Ιαν 07, 2010 9:24 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΥΠΑΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΗΜΟΥΝ ΧΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ.
ΤΩΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ COPAXONE ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Η ΕΝΕΣΗ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΓΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΝΕΡΑΚΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΙ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ