• Υπερακουσια

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #136915  από gianniskri21
 Τετ Σεπ 25, 2024 5:58 pm
Γεια σας παιδια
Εχω σκλήρυνση απ το 2016.
Τα τελευταια δυο χρονια εχω σοβαρο προβλημα με τους ηχους. Εχω τρομερη ευαισθησία στους θορυβους κ οι οποιοι μου προκαλούν εντονο εκνευρισμο, με αποτελεσμα να μην μπορω να ηρεμησω αλλα ουτε κ να κοιμηθω.εχω παει σε ψυχιατρο ο οποιος μου χορήγησε ssris. Δεν θελω να επιβαρυνθω με πιο ισχυρα ηρεμιστικα αλλα νομιζω πως δεν μπορω να τα αποφύγω πλέον.Στην κυριολεξια υποφερω. Εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο;
Ευχαριστω εκ των προτερων
 #137064  από sofaki
 Κυρ Φεβ 16, 2025 9:00 pm
Με ενοχλούν κι εμένα οι δυνατοί θόρυβοι, όπως το να έχουν δυνατά την τηλεόραση, να μιλανε δυνατά και ειδικά όταν ο σύζυγος αργεί να βάλει τη ζώνη του, αυτό μπορεί να με τρελάνει. Δεν είχε πάει ποτέ το μυαλό μου ότι μπορεί να έχει σχέση με τη σκλήρυνση, νόμιζα ότι έχω αρχίσει και μεγαλώνω πολύ :emojis-30:
Τα βράδια έχω εμβοές, ακούω μέσα στην ησυχία μια μόνιμη βουή σαν τον ήχο που κάνει η τηλεόραση και νομίζω ότι ευθύνεται το αντικαταθλιπτικό που ξεκίνησα πρόσφατα. Λες να έχει κι αυτό σχέση με τη νόσο?
Θα ρωτήσω το γιατρό μου.
Εύχομαι να έχεις βρει τη λύση, λυπάμαι που δεν ξέρω να σε βοηθήσω :emojis-28:
 #137183  από gianniskri21
 Τρί Ιουν 24, 2025 12:31 pm
Σοφακι απρκτησα κ γω εμβοες εδω κ κατι μηνες.συνεχους χωρις σταματημο κ στα δυο αφτια.λυση κ αιτια δεν μου βρηκαν οι δυο ωρυλα που επισκεφτηκα.εσυω εχεις ακομα αμβοες;