• Πρόσκληση για Συμμετοχή σε Ερευνητική Μελέτη

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #137152  από Αλεξάνδρα Ταγαρούλια
 Πέμ Μάιος 15, 2025 12:28 pm
Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Ταγαρούλια Παπακωνσταντίνου και είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο πλαίσιο της πτυχιακής μου εργασίας, πραγματοποιώ μια ανώνυμη ερευνητική μελέτη με τίτλο:

«Μελέτη Ψυχολογικών Παραγόντων στην Πολλαπλή Σκλήρυνση»

Η έρευνα έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Ερευνητικής Δεοντολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας, με στόχο τη διασφάλιση της ανωνυμίας, της προστασίας και του σεβασμού προς όλους τους συμμετέχοντες.

📍Αν είστε άνω των 18 ετών και έχετε διαγνωστεί με Πολλαπλή Σκλήρυνση, θα σας ήμουν πραγματικά ευγνώμων αν αφιερώνατε λίγο χρόνο για να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο:

🔗Σύνδεσμος για την μελέτη: https://redcap.uoa.gr/surveys/?s=YR3AJAP4E3437DLX
Χρόνος συμπλήρωσης: 20 λεπτά
Σημείωση: Παρακαλώ προσπαθήστε να μην αφήσετε κενά πεδία, ώστε το ερωτηματολόγιο σας να μπορέσει να συμπεριληφθεί στην ανάλυση των δεδομένων.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και μπορεί να συμβάλει στην διαμόρφωση αποτελεσματικών υποστηρικτικών παρεμβάσεων για τα άτομα που ζουν με Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Αν γνωρίζετε και άλλα άτομα με ΠΣ, θα ήταν εξαιρετικά βοηθητικό αν μπορούσατε να τους προωθήσετε το ερωτηματολόγιο.

Σας ευχαριστώ θερμά για τον χρόνο, την εμπιστοσύνη και τη συμβολή σας! 💌