Καλησπέρα σε όλους!!
Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από όταν επισκέφτηκα το νευρολόγο που μου έδωσε τη διάγνωση ( πέρυσι στα γενέθλια μου γιατί δεν βρήκα άλλο ραντεβού
). Συνειδητοποιώ ότι βρίσκομαι πλέον στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Είμαι εξαιρετικά υγιής και έχω δίπλα μου ανθρώπους που με νοιάζονται και με αγαπάνε. Πολύ σημαντικό αυτό γιατί πέρυσι τέτοιο καιρό, οι δήθεν φίλοι μου, μου φέρθηκαν σαν σκουπίδι στη πιο δύσκολη φάση της ζωής μου. Και καταλαβαίνω ότι χάρη μου έκαναν που πήραν την τοξικότητα τους και ξεκουμπίστηκαν από τη ζωή μου. Δεν θέλουμε τοξικότητα, θέλουμε καλή διάθεση και να πατάμε γερά στα πόδια μας. Κάποιες μέρες είναι πιο δύσκολες αλλά θα αντέξουμε... Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν στο σαιτ με τις απορίες μου και όποιος έχει ερωτήσεις και απορίες, είτε έχει διαγνωσθεί πρόσφατα, είτε όχι, μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. Έχω βρεθεί και εγώ σε αυτή τη θέση και είμαι ευγνώμων που κάποιοι απάντησαν τις ερωτήσεις μου.
Stay positive
Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και έχει περάσει ακριβώς ένας χρόνος από όταν επισκέφτηκα το νευρολόγο που μου έδωσε τη διάγνωση ( πέρυσι στα γενέθλια μου γιατί δεν βρήκα άλλο ραντεβού
Stay positive