Καλησπέρα σας είμαι 28 ετών και το τελευταίο διάστημα έχω πάρα πολλές ζαλάδες ,πονοκεφάλους ,μούδιασμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μαγκώνουν τα δάχτυλα των χεριών μου !! Ένα πρωί δεν μπορούσα να σηκωθώ απ την ζαλάδα και τα έβλεπα διπλα κ αυτός ήταν ο κύριος λόγος που τρομοκρατήθηκα !!! Έκανα μαγνητική με σκιαγραφικό ή οποία γράφει το εξής: 2 στικτές εστίες αυξημένης έντασης μαγνητικού σήματος της τάξης των 2 χλ ελέγχεται στον αριστερό μετωπιαίο λοβό και στην υπόφλοιωδη λευκή ουσία αριστερά μετωποβρεγματικα ,παρόμοιες αλλοιώσεις ελέγχονται στον αριστερό μετωπιαίο λοβό σε υψηλότερη θέση και προς το θόλο του εγκεφάλου !! Υπάρχει περίπτωση να είναι ΣΚΠ ;;; Έχω φοβηθεί πολύ !!
Olgakkk έγραψε: ↑Τρί Μαρ 11, 2025 10:53 pm ........ Έκανα μαγνητική με σκιαγραφικό ή οποία γράφει το εξής: 2 στικτές εστίες αυξημένης έντασης μαγνητικού σήματος της τάξης των 2 χλ ελέγχεται στον αριστερό μετωπιαίο λοβό και στην υπόφλοιωδη λευκή ουσία αριστερά μετωποβρεγματικα ,παρόμοιες αλλοιώσεις ελέγχονται στον αριστερό μετωπιαίο λοβό σε υψηλότερη θέση και προς το θόλο του εγκεφάλου !! Υπάρχει περίπτωση να είναι ΣΚΠ ;;; Έχω φοβηθεί πολύ !!
Η γνώμη μου είναι ότι έχετε ταλαιπωρήσει αρκετά το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα με αποτέλεσμα να υπάρχουν 2 ζημίτσες στο εγκέφαλο, ζημιές που εννοείται θεραπεύονται εφόσον αλλάξετε γρήγορα καταστάσεις και συνήθειες που σας βομβαρδίζουν το νευρικό σύστημα. Ξεκίνα από την διατροφή σου, ψάξε το site αυτό, όλοι εδώ έχουμε στικτές εστίες, άλλοι λιγότερες, άλλοι περισσότερες.
Εύχομαι καλή δύναμη!