Καλησπέρα, με λ΄ενε Αντώνη ειμαι 46 χρονών και διαγνώστηκα με οπτικη νευριτιδα την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς πόνο, αλλά με οπτική οξυτητα στα 6 στο δεξιό οφθαλμό. Εκανα κορτιζόνη 3 ημέρες είδα μια βελτίωση αλλά απο σημέρα θα κάνω άλλες 2 ημέρες γιατι ήρθε στα επίπεδα της αρχικής ημέρας. Η μαγνητική μου αυχ΄ένα και εγκεφάλου βγήκαν καθαρές, το μόνο που φαίνεται ειναι η οπτική νευρίτιδα. Σήμερα έκανα αιματολογικές για αυτοάνοσα και για τυχόν λοιμώξεις και την επόμενη Τεταρτη κανω παρακέντηση, Επίσης, θα κανω και μαγνητικ΄η οφθαλμικών κόγχων σε 15 ημέρες.
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν βγουν όλες καθαρές αυτό σημαίνει οτι μεσα σε 10 χρόνια θα αναπτύξω ΣΚΠ? Επίσης, Πέρασα πριν ενα χρόνο Coxsakie (αν γραφεται ετσι) αλλά αρκετά δυνατό με αυχενική δυσκαμψία, που οι γιατροί κοιτάνε ακόμα και αυτη την πιθανότητα. Τι να περιμένω απο εδω και πέρα?
Είμαι αρκετα αγχωμένος και δεν ξερω τι να κάνω.
Σας ευχαριστώ.
Θα ήθελα να ρωτήσω, αν βγουν όλες καθαρές αυτό σημαίνει οτι μεσα σε 10 χρόνια θα αναπτύξω ΣΚΠ? Επίσης, Πέρασα πριν ενα χρόνο Coxsakie (αν γραφεται ετσι) αλλά αρκετά δυνατό με αυχενική δυσκαμψία, που οι γιατροί κοιτάνε ακόμα και αυτη την πιθανότητα. Τι να περιμένω απο εδω και πέρα?
Είμαι αρκετα αγχωμένος και δεν ξερω τι να κάνω.
Σας ευχαριστώ.