Καλησπέρα και χρονια πολλα. Εχω εδω και μια βδομαδα - μονο κατα τη βαδιση. οχι οταν ειμαι ακινητη- μυρμηγκιασματα στο αριστερο μου πελμα. Το ιστορικο μου ειναι μια εστια στον αυχενα που μου προκαλεσε πριν 11 χρονια το φαινομενο lehrmitte, χωρις διάγνωση ομως. Μπορει να αποτελει αυτο το συμπτωμα, μονο στο περπατημα, συμπτωμα της σκπ; Θα παω αυτη τη βδομαδα στον νευρολογο μου...Με αρκετο αγχος.. Σας ευχαριστω!
Tania έγραψε: ↑Δευ Δεκ 25, 2023 5:01 pm Καλησπέρα και χρονια πολλα. Εχω εδω και μια βδομαδα - μονο κατα τη βαδιση. οχι οταν ειμαι ακινητη- μυρμηγκιασματα στο αριστερο μου πελμα. Το ιστορικο μου ειναι μια εστια στον αυχενα που μου προκαλεσε πριν 11 χρονια το φαινομενο lehrmitte, χωρις διάγνωση ομως. Μπορει να αποτελει αυτο το συμπτωμα, μονο στο περπατημα, συμπτωμα της σκπ; Θα παω αυτη τη βδομαδα στον νευρολογο μου...Με αρκετο αγχος.. Σας ευχαριστω!
Καλησπέρα Τάνια, το μυρμηγκιασμά είναι ένα πολύ συνήθες σύμπτωμα της σκλήρυνσης. Χωρίς άγχος όμως αφού το σύμπτωμά σου είναι ένα απειροελάχιστο σύμπτωμα σε σχέση πχ με το κανονικό μόνιμο μούδιασμα.
Οπότε κοίταξέ το, αλλά χωρίς άγχος γιατί δεν είναι τόσο σοβαρό. Θα περάσει, όπως πέρασε και το Lhermitte's sign!
Χρόνια πολλά,Φωτισμένα και περαστικά εύχομαι.