mariast96 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 18, 2024 10:11 am
Καλησπέρα παιδιά προσφατα διαγνώστηκα με οπτική νευρίτιδα,μετά από διάφορες επισκέψεις και οφθαλμίατρους τελικά η μαγνητική μου ήταν κάθαρη και μου πρότειναν να κάνω επαναληπτικη σε 3 μήνες.Το θα είναι ότι η μία νευρολογος μου είπε να κάνω και παρακέντηση για να είμαι σίγουρη, ο άλλος μου είπε δεν χρειάζεται δεν ξέρω πραγματικά.
Επίσης έχω στεναχωρηθεί πολύ ενώ έχω πάρει 3 μέρες κορτιζονη ενδοφλέβια δεν έχω δει καμία διαφορά ακόμη, λέτε να μην ξαναδώ ποτέ καθαρά?
Καλημέρα mariast96, η κορτιζόνη χρειάζεται λίγο χρόνο, δεν δρα αμέσως. Εμένα π.χ. στην οπτική νευρίτιδα που πέρασα, η κορτιζόνη χρειάστηκε 1 εβδομάδα να αρχίσει να λειτουργεί !! Οπότε οπλίσου με κουράγιο και υπομονή, η κορτιζόνη είναι πολύ καλή για τις οπτικές νευρίτιδες, αλλά θέλει το χρόνο της !
Επειδή πέρασα πολύ άσχημα κατά την παρακέντηση, γενικά δεν την προτείνω. Και δεν καταλαβαίνω γιατί σώνει και καλά μας την αναγκάζουν όταν η υγεία μας είναι ήδη βεβαρημένη, δηλαδή περνάμε υποτροπή και μας τρυπάνε και την σπονδυλική για να μας αφαιρέσουν μυελό να το μελετήσουν!! Εγώ έγινα χειρότερα με την παρακέντηση, έκανα αμάν να συνέλθω !
Οπλίσου με λίγο υπομονή και λίγο αποχή από καταπόνηση των ματιών σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”