Καλησπέρα παιδιά.ειμαι νέα στην παρέα...εδώ και δύο χρόνια πάθαινα συνέχεια πονοκεφάλους από την αριστερή πλευρά με δάκρυ στο αριστερό μάτι μόνο και απίστευτο πόνο .έκανα μαγνητική που βγήκε καθαρή..μετά από καιρό όμως κανένα εξάμηνο την πήγα σε νευρολόγο γιατί εξακολουθούσαν πονοκέφαλοι αίσθημα φαγουρας στο κεφάλι ή το σώμα κι αυτός μου είπε ότι βλέπει τέσσερις εστίες μη ειδικού χαρακτήρα και να προχωρήσω σε εξετάσεις..έχω χάσει το γέλιο μου. Είναι δυνατόν να μην τις γράφει η μαγνητική.;δεν ξέρω τι να κάνω
Katerina 18012012 έγραψε: ↑Τρί Αύγ 13, 2024 10:09 pm .....Κατερίνα, είναι άξιο απορίας τι έγραφε η γνωμάτευση της μαγνητικής και τι είδε ο νευρολόγος στις μαγνητικές. Οι ακτινολόγοι δεν είναι ιατροί αλλά διαχειριστές των μηχανημάτων. Ίσως να του διέφυγαν οι εστίες του ακτινολόγου που είδε την μαγνητική σου.
..... εξακολουθούσαν πονοκέφαλοι αίσθημα φαγουρας στο κεφάλι ή το σώμα κι αυτός μου είπε ότι βλέπει τέσσερις εστίες μη ειδικού χαρακτήρα και να προχωρήσω σε εξετάσεις..έχω χάσει το γέλιο μου. Είναι δυνατόν να μην τις γράφει η μαγνητική.;δεν ξέρω τι να κάνω
Σημασία έχει να διαχειριστείς και να ξεπεράσεις τα συμπτώματα σου. Μην χάνεις το γέλιο σου αλλά εστιάσου στο πως μπορείς να βελτιώσεις την ποιότητα ζωή σου.
Για την ελαχιστοποίηση των πονοκεφάλων, προτείνω, μετρίασε όσο μπορείς την χρήση των κινητών τηλεφώνων, μην κοιμάσαι με το κινητό δίπλα σου, μετρίασε και τους καφέδες-αλκοόλ-τσιγάρο και αν μπορείς να ξεκουράζεσαι πολύ με φουλ ενυδάτωση και γιατί όχι πάρε και δεύτερη γνώμη (ίσως και μέσου της εναλλακτικής ιατρικής).