• Σωματοαισθητικά προκλητά δυναμικά

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #136789  από myelitida
 Κυρ Ιούλ 14, 2024 2:46 pm
Καλησπέρα σας, διαγνώστηκα με εγκάρσια μυελιτιδα πριν από λίγους μήνες. έχω 4 εστίες στο θώρακα και ο εγκέφαλος είναι καθαρός. Θεωρούν ότι είναι λίγες οι πιθανότητες να γίνει ΣΚΠ αν και δεν το αποκλείουν καθώς έχω και άλλο αυτοάνοσο και λένε ότι συχνά αυξάνονται οι πιθανότητες όταν έχεις και άλλο αυτοάνοσο. Νιώθω ότι έχω βελτιωθεί πάρα πολύ, αν και παραμένει μία μικρή υποκειμενική αδυναμία στο ένα πόδι όταν το καταπονώ κάπως παραπάνω, αλλά καμία σχέση με το επεισόδιο που είχα!
Ζω στο εξωτερικό και όλα εδώ πάνε πολύ αργά. Μου είπαν ότι θα μου κανονίσουν να κάνω σωματοαισθητικά προκλητά δυναμικά, που μάλλον θα πάρουν μήνες εδώ για να τα κάνω. Γνωρίζετε πού μπορώ να τα κάνω στην Αθήνα΄ ιδιωτικά και ποιο το κόστος; Και ποιο το όφελος; τι θα μου δείξουν αυτά αφού δεν φαίνεται να έχω καμία εστία στον εγκέφαλο;
Σας ευχαριστώ πολύ!