• Μαγνητικη εγκεφαλου εστιες

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #136724  από Βαγκς
 Κυρ Ιουν 09, 2024 7:10 pm
Στην υποφλοιωδη μοιρα του βρεγματικου λιβου δεξια απεικονιζονται τρεις εστιες.μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο.ο νευρολογος μου ειπε μην ασχοληθω και μην κανω ξανα με σκιαγραφικο αλλα εχω αγχωθει.σας ευχαριστω πολυ
 #136726  από DimDim13
 Κυρ Ιουν 09, 2024 7:28 pm
Καλησπέρα

Έχεις κάποιο σύμπτωμα; Θέλω να πω έκανες τη μαγνητική λόγω συμπτωμάτων η όχι ; Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο κατατοπιστικός. Πάντως για να σου λέει ο νευρολόγος σου μην αγχώνεσαι μην αγχώνεσαι αρχικά . Βήμα βήμα
 #136727  από Βαγκς
 Κυρ Ιουν 09, 2024 7:40 pm
Καλησπερα ,την εκανα για να δουμε τπ τριδιμο νευρο , επειδη εχω προβλημα στη γναθο και μου χτυπαει ολο το προσωπο.και εκει φανηκαν οι εστιες .μου ειπεμο νευρολογος οτι σε αλλο σημειο.συνηθως βρισκονται αλλα φοβαμαι δεν ξερω .να δω και μια δευτερη γνωμη? Ρωτησα αν ειναι να την ξανακανω με σκιαγραφικο και ειπε οχι .η μαγνητικη αυχενα.καθαρη μονο κατι κοιλες οχι κατι ιδιαιτερο
 #136728  από DimDim13
 Κυρ Ιουν 09, 2024 8:04 pm
Βαγκς έγραψε: Κυρ Ιουν 09, 2024 7:40 pm Καλησπερα ,την εκανα για να δουμε τπ τριδιμο νευρο , επειδη εχω προβλημα στη γναθο και μου χτυπαει ολο το προσωπο.και εκει φανηκαν οι εστιες .μου ειπεμο νευρολογος οτι σε αλλο σημειο.συνηθως βρισκονται αλλα φοβαμαι δεν ξερω .να δω και μια δευτερη γνωμη? Ρωτησα αν ειναι να την ξανακανω με σκιαγραφικο και ειπε οχι .η μαγνητικη αυχενα.καθαρη μονο κατι κοιλες οχι κατι ιδιαιτερο

Κοίτα δεν είμαι γιατρός κλπ αλλά θα σου έλεγα να χαλαρώσεις. Η ψυχική ηρεμία και υγεία είναι το βασικότερο και όλα ξεκινάνε από εκεί . Ακολουθώ πλέον αυτό το μότο ειδικά μετά από συζητήσεις με παιδιά από εδώ μέσα όπου είναι όλα εξαιρετικά. Αν θες να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη πάρε δεν έχεις να χάσεις κάτι αλλά από εκεί και πέρα τσιλλαρε. Αν με ρωτάς προσωπικά ναι θα έπαιρνα και μια δεύτερη γνώμη. Αλλά γενικά χαλάρωσε
 #136729  από Βαγκς
 Κυρ Ιουν 09, 2024 8:08 pm
Σε ευχαριστω παρα πολυ .εχεις δικιο πρεπει να χαλαρωσω γιατι οτι μου εχει συμβει εχει βγει απο αγχος στρες και στεναχωρια .πριν ενα χρονο εκανα χειρουργειο στο μαστο λογω καρκινου αλλα ολα καλα δεν ειχε παει παει λεμφαδενες .ολα καλα και με τις τελευταιες εξετασεις .ελπιζω μην μουβγει τιποτα αλλο .σε κανεναν μας
 #136730  από DimDim13
 Κυρ Ιουν 09, 2024 8:37 pm
Βαγκς έγραψε: Κυρ Ιουν 09, 2024 8:08 pm Σε ευχαριστω παρα πολυ .εχεις δικιο πρεπει να χαλαρωσω γιατι οτι μου εχει συμβει εχει βγει απο αγχος στρες και στεναχωρια .πριν ενα χρονο εκανα χειρουργειο στο μαστο λογω καρκινου αλλα ολα καλα δεν ειχε παει παει λεμφαδενες .ολα καλα και με τις τελευταιες εξετασεις .ελπιζω μην μουβγει τιποτα αλλο .σε κανεναν μας

Καταρχάς εύχομαι να είσαι πραγματικά πάντα καλά στην υγεία σου . Σεβασμός απεριόριστος ειδικά για το θέμα που ανέφερες . Όλοι λίγο πολύ κάτι έχουμε . Άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο. Πραγματικά στο λέω με ανθρώπινη αγάπη . Ηρέμησε χαλάρωσε και απόλαυσε τη ζωή . Αν με έβλεπες πριν 6 μήνες θα έλεγες πως ζει αυτός ο άνθρωπος. Αλλά γύρισα το διακόπτη είδα την όμορφη οπτική της ζωής και σταμάτησα να χολοσκαω. Ότι είναι να με βρει θα με βρει οπότε χαλαρά. Σίγουρα μας αγχωνουν πράγματα σίγουρα επηρεαζόμαστε από διάφορα άλλα στη τελική ξέρεις κάτι ; Ξεχνάμε να ζήσουμε . Ακολούθησε τις οδηγίες των γιατρών σου άκου τις συμβουλές τους και αν θες να πάρεις μια δεύτερη γνώμη πάντα είναι θετικό . Απλά προσοχή στους νευρολόγους όταν πηγαίνεις μπροστά τους να είσαι χαλαρή γιατί το ρίχνουν στο άγχος .