• Αστέρια του ουρανού

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #136713  από Λιάνα
 Παρ Μάιος 31, 2024 1:47 am
Από μικρή μου άρεσε το σκοτάδι και όταν ο ήλιος έπεφτε αναζητούσα τρόπους για να βγω να πάω μια ήρεμη βόλτα με το αυτοκινητο μου, ποδήλατο , με τα πόδια…

Αγνάντευα γύρω μου που ήταν τόσο ήρεμα χωρίς κανέναν , χωρίς να βλέπω πρόσωπα.

Με αυτό το τρόπο αναζητούσα και έμπαινα στις σκέψεις μου στα όνειρα μου που στην πορεία δεν τα πέτυχα τα πιο πολλά γιατί φοβήθηκα.

Φόβος…

Σκοτάδι…

Μοναξιά…

Σιωπή…

Μεγαλώνοντας κατάλαβα μαζί την ασθένεια μου ότι όλα αυτά υπήρχαν μέσα μου τόσο βαθιά που είχαν γίνει ένα μαζί μου και πλέον δεν τα ξεχώριζα.

Είχε τροποποιηθεί το DNA μου…

Ναι το ξέρω ότι δεν είμαι η μόνη όποτε δώστε κουράγιο στον εαυτό σας να δώσετε λίγο παραπάνω δύναμη ακόμα και εάν δεν την αισθάνεστε ότι την έχετε. Θα την βρείτε … Μόνο εσείς ξέρετε το σώμα σας και την δύναμη που έχει η ψυχή σας.

Άλλωστε όταν γεννηθήκαμε δεν περπατούσαμε, δεν μιλάγαμε όμως γελάγαμε !!

Το πλήθος δεν θα βοηθήσει … Χλμ μακριά θα κάνετε να βρείτε έναν καλό άνθρωπο και χρόνια μήνες και μέρες θα χρειαστείτε να αποβάλλετε όσα σας καταδυναστεύουν.

Εγώ… Ακόμα προσπαθώ… προσπαθώ και προσπαθώ… Κάτι κάνω όμως !! Το ίδιο και εσείς φίλοι μου …

Ίσως ένα κομμάτι ιστορίας μου όσο γενικό και να είναι , να έδωσε μια ελπίδα δύναμης σε όσους την έχουν ανάγκη.

Αυτό θέλω…

Καλό βράδυ!

Με αγάπη,
Λιάνα
 #136715  από Στάθης
 Παρ Μάιος 31, 2024 9:58 pm
Εμπνεύστηκες λόγια αβίαστα, φωτισμένα μέσα από τον αγώνα σου, μέσα από τα βάθη της ψυχής σου.
Η ελπίδα της θεραπείας μας, περνάει από τις αισιόδοξες σκέψεις μας, γεμίζουν την καρδιά μας με δύναμη όπως τα αστέρια λάμπουν στο σκοτάδι.

Ο λόγος της ψυχής, σμιλεύεται από την προσπάθειά μας, τον αγώνα μας.
Εκεί όλοι μας κερδίζουμε, γιατί η ψυχή μας, το πνεύμα μας καθαρίζει.
Ευχαριστούμε Λιάνα για την ενδυναμωτική σου ανάρτηση.
Περίσσια αγάπη, ελπίδα και δύναμη να μας πλημμυρίζει.
 #136716  από Gianna
 Σάβ Ιουν 01, 2024 1:17 pm
Λιανα,
πόσο όμορφη και πνευματικά δομημένη η ανάρτηση σου!
Φωτεινη στη βάση της!
Και δίνει τη σκυτάλη στο Στάθη να συνεχίσει ανάλογης φωτεινότητας ανάρτηση!

:smile-flower:

Η εμπειρία μας λοιπον μας δείχνει ότι κατέχουμε απεριόριστες δυνατότητες και δύναμη ψυχής να ανταπεξελθουμε στη δυναμική και προκλητική καθημερινότητα που μας δημιούργησε η α-σθενεια! Απλώς χρειαζόμαστε σύνεση, ηρεμία και αγάπη ώστε να φτιάξουμε το ψηφιδωτό της δράσης μας προς τη σταθερότητα και την ίαση!

Ευχαριστούμε για αυτε τις αναρτήσεις! Είναι πάντα ευπρόσδεκτες!

:smile-flower: