• Δυο χρόνια με μουδιασματα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #136563  από Mariz
 Σάβ Μαρ 30, 2024 5:28 pm
Ρεεε αλήθεια σε καταλαβαίνω κ εγώ συνέχεια τέτοια σκέφτομαι κ έχω κ εγώ πόνους στο ισχίο. Νομίζω ότι τελικά απ το πολύ άγχος το μυοσκελετικό μας πονάει παντού! Τώρα που το σκέφτομαι όντως δεν υπάρχουν εστίες στο θώρακα σε σκλήρυνση καλά σου είπε. Κ για να μην είχε πει τπτ παραπάνω ο πνευμονολόγος δεν θα είναι τπτ. Να του τις πας να τις δει να σ φύγει το άγχος και να τον ρωτήσεις αν πρέπει να ασχοληθείς με κάτι πάνω σε αυτό κ αν σ πει όλα καλά ξεχνα το! Εγώ λέω να περάσεις το σουκου σ πιο ευχάριστα κάνε κάτι π σαρεσει σήμερα και αύριο και να σκέφτεσαι πως έτσι κ αλλιώς έρχεται η νέα εβδομάδα που θα σε δει γιατρός θα κανεις τις εξετάσεις σου και όλα θα πάνε καλά. Τα έχεις βάλει σε πρόγραμμα όποτε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!
 #136564  από Lilibeth
 Σάβ Μαρ 30, 2024 5:48 pm
Ναι τον ρώτησα και γι αυτό το πόνο στο ισχιο. Μου είπε πως δεν είναι έτσι οι πονοι στη σκλήρυνση. Για την σκληρυνση κάνουν και μαγνητικη θωράκισης μοίρας αλλά οι εστιες είναι στο μυελό όχι στο κόκκαλο. Η αξονικη δεν θα μπορούσε να δείξει εστιες γιατί δεν μπορεί να δείξει μυελό. Μόνο η μαγνητική. ΟΤΑΝ υπάρχουν μυοσκελετικοι πονοι δεν είναι στη αρχή. Προέρχονται από κακή στάση του σώματος και από ακινησία που έχουν τα άτομα με σκλήρυνση. Σε άλλο στάδιο δηλ. Ναι ελπίζω να μου τις γράψει τις μαγνητικές. Γιατί για αρχή θέλει εγκεφαλογραφημα να δούμε για τις αϋπνίες. Κατά τη γνώμη του είναι όλα από άγχος. Ναι αυτό θα κάνω να ξεχάσω. Ούτως ή άλλως σε ένα μήνα φεύγω σεζον οπότε θέλω δεν θέλω θα τα ξεχάσω όλα. Αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ξέρεις. Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. :emojis-4:
 #136565  από Mariz
 Σάβ Μαρ 30, 2024 5:52 pm
Ναι ναι έτσι όπως τα λες είναι για τις εξετάσεις και το τι δείχνουν. Κ εγώ πιστεύω ότι είναι από αγχος αλλά κατανοώ πως θες ν κανεις και τις εξετασεις για να ηρεμησεις. Να μου γράψεις νεότερα και θα τ λέμε 😘
 #136566  από Lilibeth
 Σάβ Μαρ 30, 2024 6:34 pm
Ναι ναι θα σου γράψω εννοείται! Να περάσεις όμορφα το σκ. :emojis-4:
 #136999  από paisia@
 Πέμ Ιαν 09, 2025 6:48 am
Καλησπερα.σας παιδια.
Γνωμη μ θα ηταν να ψαχτειτε και για Νοσο Lyme .και συνλοιμωξεις.
Τα τελευταια 3 χρονια εχει διαδωθει πολυ.
Με Αιματολογικες και εξειδικευμενες.
Πισω απο Lyme κρυβονται MS..Parkison.Altzxaimer..Colitis.κ πολλα νευρολογικα.Συμπτωματα νευρολογικα με Ριζα τη Lyme..