Anta76 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 12, 2023 10:45 pm
Καλησπέρα! Εχω γράψει ήδη δύο φορές εδώ οπότε να με συμπαθατε!! Είμαι 47.5 τώρα πέρσι βρέθηκαν σε μαγνητική (λογω ημικρανια κ αυρα επι δεκαετίες)18 -20 εστίες στην υποφλοιωδη (κυρίως) κ περικοιλιακα χωρίς να προσλαμβάνουν σκιαγραφικό. Έκανα πολλές εξετασεις δεν βρέθηκε κατι. Δε μου έδωσαν κάποια αγωγή. Έχω φυσικά διάφορα συμπτώματα κυρίως μικρούς ιλίγγους, τρέμουλο στο πρόσωπο όταν χαμογελαω κλπ, τρέμουλο στα δαχτυλα καμία φορά, μουδιασματα στα χέρια και στα πόδια ειδικά στο δεξί, αδυναμία στα χέρια. Ειδικά στο δεξι χερι οταν τρέχω στο διάδρομο πιο πολυ το νιώθω σαν σκληρό σαν ξύλινο δύσκολο να σας το περιγράψω. Προσπαθώ να εχω καλη ψυχολογία αλλά ένα χρόνο κ δυο μαγνητικες μετα είμαι στο 0. Αστάθεια στο βάδισμα έντονη ( κώφωση εκ γενετής στο αριστερό κ ζημιά στο δεξί το 2014 που επανήλθε κάπως) . Δεν ξέρω τι να κάνω
Γεια σου Άντα.
Πιστεύω ότι, μετά από πολλά καμπανάκια (εστίες), είναι μεγάλο 'μειονέκτημα' να μην πάρουμε αγωγή. Και δεν εννοώ φάρμακο, αλλά μια ενορχήστρωση της ζωής μας σε ποιο ποιοτική βάση.
Τι καλύτερο από το να ενισχύσουμε την διατροφή μας, να ενσωματωθούμε σε πνευματικές πρακτικές γαλήνης του νου και να δραστηριοποιηθούμε σε καθημερινή κίνηση του σώματος,
Τα καμπανάκια ήρθαν να γίνουν τώρα σφαλιάρες και καρπαζιές. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά να δούμε ποια κατεύθυνση ακολουθούμε, πως ταιριάζουν τα συμπτώματα στην νοοτροπία μας και πως θα βελτιωθούμε στην υγεία μας, πρωτίστως του νου και αφ' ετέρου και του σώματός μας.
Σε σχέση με τον δικό μου προσανατολισμό γράφονται τα παραπάνω. Δεν είμαι γιατρός, αλλά σαν και σένα έχω, πολλές... πάρα πολλές πλάκες (από το 2004). Αυτό που προσπαθώ διαρκώς (και βλέπω μάλλον ότι λειτουργεί!), είναι να ενεργοποιώ την επαναμυελίνωση του σώματός μου.
Αυτό που μπορεί να κάνεις, είναι να ενεργοποιήσεις την επαναμυελίνωση του οργανισμού, κρατώντας σταθερά τον εαυτό σου σε υψηλές δονήσεις μέσα από ηθικές και σωματικές μικρο-αλλαγές. Μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ και το βιβλίο διατροφής και βιταμινών (για την βελτίωση της ΣΚΠ)
Best Bet Diet Cookbook.
Ξεκίνα δυναμικά, δώσε στον εαυτό σου την αγωγή που χρειάζεται. Άσε όμως ότι τοξικό, ότι αρνητικό στην άκρη. Το κατά δύναμιν. Περαστικά εύχομαι.
Φθινοπωρινό τοπίο από το σημερινό μου κολύμπ. water.jpg (148.92 KiB) Προβλήθηκε 3465 φορές

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”