• ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑ

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #136220  από Nikos Ts
 Παρ Σεπ 08, 2023 5:47 pm
Ενα βασικό πρόβλημα που παρουσιάζω τελευταία είναι κάποια θέματα στην ισορροπία.Κάνω φυσιοθεραπείες και έχω ξεκινήσει και γυμναστήριο χωρίς να έχω δει τρομερά αποτελέσματα.Μου έχουν προτείνει να ξεκινήσω yoga και pilates.Πιστεύετε θα βοηθήσουν αυτά;Αν ε΄χει κάποιος ανάλογη εμπειρία θα ήθελα να ακούσω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
 #136221  από Στάθης
 Παρ Σεπ 08, 2023 6:17 pm
Nikos Ts έγραψε: Παρ Σεπ 08, 2023 5:47 pm ....Μου έχουν προτείνει να ξεκινήσω yoga και pilates.Πιστεύετε θα βοηθήσουν αυτά;Αν ε΄χει κάποιος ανάλογη εμπειρία θα ήθελα να ακούσω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σαν έχω εμπειρία και από τα δύο (περισσότερο με πιλάτες) μπορώ με σιγουριά να πω ότι μας βοηθούν και στην ισορροπία αλλά και στην γενικότερη ενδυνάμωση του νευρικού. Θέλει όμως συνέπεια, τα οφέλη ξεκινούν να φαίνονται μετά από ένα αριθμό συνεδριών. Από αρχή όμως, μας βοηθούν στην ψυχολογία κάτι βασικό για την συνέχεια ! Δοκίμασε κάποια μαθήματα και δες τι σου ταιριάζει καλύτερα !

Πιλάτες για την σκλήρυνση
viewtopic.php?t=8230
 #136222  από Nikos Ts
 Παρ Σεπ 08, 2023 6:20 pm
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Ένας παραπάνω λόγος που το σκέφτομαι είναι και για το θέμα της ψυχολογίας που ελπίζω να βοηθήσει