• ΚΑΙ ΝΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ!!!!

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13491  από ΡΕΝΑ
 Παρ Δεκ 18, 2009 10:38 am
Καλήμερα σε όλους...Χτές πήρα τα αποτέλεσματα των μαγνητικών και διάβαζοντας τα πορίσματα δεν είμαι και πόλυ ευχαριστήμενη σας τα γράφω....

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Επανελέγχονται παθολογικές εστίες στην λευκή ουσία των εγκεφαλικών ημισφαιρίων και στην γέφυρα. Συγκριτικά με τον προηγούμενο απεικονιστικό έλεγχο νέο εύρημα παριστούν τέσσερις εστίες στην λευκή ούσια των εγκεφαλικών ημισφαίριων. Δεν ενισχυονται μετά την χορήγηση του σκιάγραφικου. Τα ανωτέρω ευρήματα αποδίδονται σε παθολογία απομυελινωτικου τύπου.
Πρέπει να προσθέσω ότι αυτό που με προβλημάτισε ειναι που βρήκαν και αυτα- ΝΕΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΧΥΒΛΕΝΝΟΓΟΝΙΤΙΔΙΚΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΙΓΜΟΡΕΙΟ ΑΝΤΡΟ...(ΤΏΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???) και επίσης γράφουν και "ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΙΚΡΟ ΦΛΕΒΙΚΟ ΑΓΓΕΙΩΜΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕΤΩΠΙΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ".... :shock: :shock:

Και συνέχιζω

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΑΜΣΣ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Συγκριτικά με την προηγουμενη εξεταση νέο εύρημα παριστά παθολογική ενδομυελικη εστια στο επίπεδο Α4-5 του αυχενικου μυελού. Αποδίδεται το πιθανότερο σε εστία απομυελίνωσης σε χρόνια φάση.

Περιμένω τα σύμπερασματα σας...

Καλή σας μέρα - φιλάκια
 #13492  από LL--MM
 Παρ Δεκ 18, 2009 10:51 am
Ηρέμησε!!! Το συνάχι σου είναι.... Όλος ο κόσμος υπο ανοσοκαταστολή έχει τέτοια...
Φάρμακο: Φυσιονόρμ αλατόνερο από το φαρμακείο, πλένε τακτικά τα ιγμόριά σου!

Καλό κουραγιο για τα υπόλοιπα... Τουλάχιστον δεν ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ οι εστίες σου... (Δε σου βρήκαν ώση...)
 #13500  από mary_d_ath
 Παρ Δεκ 18, 2009 12:47 pm
Και εγκεφάλου και αυχένα έκανες; Μπράβο στο κουράγιο σου!!
Περίμενε να πας να τη δει και ο γιατρός σου και προσπάθησε να την ξεχάσεις λίγο και να περάσεις όσο πιο ωραία μπορείς τα Χριστούγεννα!!
Τι αγωγή παίρνεις;
Και όπως είπε και η LL--MM, το ότι δεν αντέδρασε καμία στην παραμαγνητική ουσία είναι πολύ θετικό!! Προτείνω να κάνουμε πάρτυ το βράδυ αφότου πάρω κι εγώ τα δικά μου αποτελέσματα!! :lol:
 #13502  από ΡΕΝΑ
 Παρ Δεκ 18, 2009 12:51 pm
mary_d_ath έγραψε:Και εγκεφάλου και αυχένα έκανες; Μπράβο στο κουράγιο σου!!
Περίμενε να πας να τη δει και ο γιατρός σου και προσπάθησε να την ξεχάσεις λίγο και να περάσεις όσο πιο ωραία μπορείς τα Χριστούγεννα!!
Τι αγωγή παίρνεις;
Και όπως είπε και η LL--MM, το ότι δεν αντέδρασε καμία στην παραμαγνητική ουσία είναι πολύ θετικό!! Προτείνω να κάνουμε πάρτυ το βράδυ αφότου πάρω κι εγώ τα δικά μου αποτελέσματα!! :lol:
Την γιατρό δεν την βρίσκω πάλι...μου έχει σπάσει τα ΝΕΥΡΑ!!!!! avonex κάνω βρε Μαιρούλα.....Ας κάνουμε ένα πάρτυ όντως με κάνονικο αλκοολ όμως και οχι σκιαγραφίκα και βλάκειες......

Να ρώτησω κάτι τι σήμαινει "έστιες ύψηλης έντασεως μαγνητικού σήματος"?????
 #13525  από costas
 Παρ Δεκ 18, 2009 4:44 pm
ΡΕΝΑ έγραψε: Να ρώτησω κάτι τι σήμαινει "έστιες ύψηλης έντασεως μαγνητικού σήματος"?????

Οτι μάλλον έχεις ms!!!!!!! :lol:
 #13570  από LL--MM
 Σάβ Δεκ 19, 2009 11:29 am
ΡΕΝΑ έγραψε:βρε LL-MM μου δεν εχω συναχι :o :o :o
Δεν είμαι βέβαια και ΩΡΛ, αλλά άμα μιλάνε για γεμάτα ιγμόρια, περι αυτού δεν πρόκειται; Το φυσιονόρμ (ρινικές πλύσεις) δεν πονάει και δεν ενοχλεί τόσο πολύ όσο παλαιότερα μαραφέτια του είοδυς: Πάρε μια εκδοχή "σόφτ". Επειδή είχα πάει σε εξωτρικά ιατρεία με τις μαγνητικές μου, μου εξήγησαν εκεί ότι δεν είναι τίποτα, αλλά ότι οι νευρολόγοι εντυπωσιάζονται απ' αυτά τα φαινόμενα, οπότε ίσως αποδειχθεί χρήσιμο και το φυσιονόρμ... :shock: