• ΖΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #134945  από Sun
 Δευ Φεβ 21, 2022 1:48 pm
Καλησπέρα εδώ και 3 μήνες ζαλίζομαι συνέχεια κ σαν τάση λιποθυμίας...έχω κάνει από εξετάσεις μαγνητική εγκεφάλου,αιματολογικες,ρευματολογικές για λύκο γιατί είχα ανα 1:320,καρδιολογικο έλεγχο αρκετές φορές,ακτίνα θώρακος,άνω κάτω κοιλία,τρίπλεξ ανω κάτω άκρων.παρασκευή πήγα επείγοντα γιατί αισθάνθηκα κάτι να σταματάει με το αίμα στο κεφάλι στέγνωσε το στόμα μου και ναυτία,πήγα νοσοκ μ έκαναν αξονική στο κεφάλι κτλπ δν μου βρήκαν κάτι..ζαλίζομαι συνέχεια νιώθω κάτι με την αιμάτωση δτο κεφάλι κ ταυτόχροναω σα σβημάρα στη καρδιά..αύριο θα κάνω και εγκεφαλογράφημα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ανησυχώ πολύ κ δν νομίζω να είναι ψυχολογικό όπως μου αναφέρουν
 #134950  από Sun
 Τετ Φεβ 23, 2022 10:28 am
Ανησυχώ πολύ γιατί με πιάνει κ αυτές τις μέρες και ταση για εμετό δεν ξέρω τι άλλο να κάνω από εξετάσεις δεν μπορώ να δουλέψω υποφέρω
 #134951  από Φαίδρα
 Τετ Φεβ 23, 2022 12:31 pm
Καλησπέρα! ΩΡΛ επισκέφθηκες να αποκλείσεις κι από εκεί ορισμένα που υπάρχουν από τον λαβύρινθο; Δεν ξέρω σίγουρα φυσικά τι νιώθεις, αλλά θυμάμαι όταν ζαλιζόμουν ΠΟΛΥ, σε ΩΡΛ είχα τρέξει αρχικά πριν τ@ν νευρολόγο.
 #134952  από Sun
 Τετ Φεβ 23, 2022 12:36 pm
Ωριλά δεν έχω πάει έχω ζαλάδα κ συχνά τάση λιποθυμίας και ταυτόχρονα τάση για εμετό.χθες έκανα και εγκεφαλογράφημα σήμερα θα βγει δεν μπορώ να ηρεμήσω φοβάμαι πολύ.