• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13439  από elena
 Πέμ Δεκ 17, 2009 12:58 pm
Την απάντηση στο κουίζ την ξέρω ...αλλά σιγά μην απαντήσω για να πάρω δώρο μια μεταχειρισμένη τσίχλα :D :D :D :D

Λίτσα ,πειράματα κάνω και εγώ...ψάχνω να δω τι με ενοχλεί....
τώρα όσο για το δικό σου πρόβλημα...μήπως έχεις παρατηρήσει όταν κάνεις την ένεση ,μετά στο σημείο που την έκανες να βγάζει λίγο αίμα?αν ναι σημαίνει ότι εκεί έχει αγγείο(δεν ξέρω πως το λένε...φλεβίτσα?)και τότε τα συμπτώματα θα είναι πιο έντονα ,και τα περνάς πιο βαριά...
και κάτι άλλο που έκανα χτες...έβαλα για λίγη ώρα μια παγοκύστη στο σημείο που θα έκανα την ένεση,μετά το καθάρισα με οινόπνευμα και μετά έκανα την ένεση...
αυτό το έκανα για τις κοκκινίλες...τώρα περιμένω αν δω αν κοκκινήσει!!αν δεν κοκκινήσει το έλυσα και αυτό το μυστήριο :D :D

Αη -Βασίλη τα δώρα να τα αφήσεις κάτω από το δέντρο!!!! :D :D :D
 #13440  από litsa
 Πέμ Δεκ 17, 2009 1:06 pm
mairy...
εγώ έχω τις παρενέργειες ... η έλενα μάλλον το στομάχι την ενοχλούσε...

elena ότι και να κάνω ...δεν μου... κάθεται..
θα δείξει..
πάω να ξαπλώσω γιατί είμαι λες και με πλάκωσαν στο ξύλο..
:D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Πέμ Δεκ 17, 2009 2:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #13441  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Δεκ 17, 2009 1:07 pm
Να συνεχίσω στα αναφερόμενα για τη νέα γρίππη . Ο μικρός έχει κάτω του38 πυρετό κάθεται στο σπίτι και βασανίζει την γιαγιά του . Εγώ δεν έχω πυρεττό πήγα στη δουλειά αλλά αισθάνομαι κά[ως αδύναμος , ελπίζω να είναι η ιδέα μου . Σήμερα απο το ταμείο Νομικών χορηγείται το δώρο στο εξωιδρυματικό της τάξης των , ελπίζω να είστε καθισμένοι , των 660 ευρώ και 80 λεπτά .
 #13444  από soulla
 Πέμ Δεκ 17, 2009 1:17 pm
[youtube]mszrxSoVwJA[/youtube]
 #13446  από soulla
 Πέμ Δεκ 17, 2009 1:20 pm
ΥΕΑΗ ΒΑΒΥ!ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ,ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟΥ :D
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΑΨΑΤΕ!
ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΩ :lol:
 #13450  από soulla
 Πέμ Δεκ 17, 2009 2:58 pm
[youtube]8Bb4xc0rjRI[/youtube]
ΘΕΛΕΤΕ ΓΕΛΙΟ ΕΕΕΕ?
ΠΑΡΤΕ ΑΦΘΟΝΟ! :D
 #13452  από Κατερίνα
 Πέμ Δεκ 17, 2009 3:10 pm
Γειά σας και πάλι... :)

Αρχικά Ρένα να σου πω,τώρα που τελείωσε η διαδικασία,καλά αποτελέσματα!
σήμερα είπες ε?θα περιμένουμε τα νέα!

mary_d_ath ο δικός μου είναι μόνιμος εκεί,αχ το χρυσό μου είναι πολύ καλός...
μπαίνει μέσα συνέχεια να ρωτήσει αν είμαι καλά και το καλύτερο...??? με ρωτάει τι τραγούδια θέλω να μου βάλει!!Πω πω δεν ντρέπομαι λίγο δεσμευμένη κοπέλα! :D

Γιώργο περαστικά σας οικογενειακώς!!!

Βίκυ πιες κανα δυο λίτρα νεράκι και θα νιώσεις καλύτερα! :P

aorate με τα χριστουγεννιάτικα τα avatars σου,τι κακιούλες είναι αυτές?
Αχ άμα δεν είχατε και τις γυναίκες,τι θα κάνατε? :D

Έλενα, μου έχουν περάσει όλα,μόνο δυο μέρες με ενοχλησε το στομάχι μου,
ήταν σαν να είχα πιεί λίγα ποτάκια παραπάνω :? κι εσύ ευτυχώς καλύτερα ε?
βάζε και το jel της aloe vera για τις κοκκινίλες,σε μένα τουλάχιστον κάνει δουλειά!
Με την Εύη μίλησα χθες,βγήκε απο το νοσοκομείο! περιμένει να της στείλουν το laptop
που έχει παραγγήλει για να μπεί και στο forum να μας τα πει!!

litsa πολύ ωραία η φωτογραφία!Είναι αναμμένο και το τζάκι,φέρτε τα λουκάνικα!!!!

soulla πολύ μου άρεσαν τα τρενάκια!! :P

Καλό μεσημέρι!!!!!!
φιλάκια πολλά!!
 #13453  από βικυ
 Πέμ Δεκ 17, 2009 3:49 pm
Γεια και παλι!
elena κατι σε κιτρινο με ροζουλι το προτιμω για να το σεταρω με κουρτινες και ταπετσαριες!
aorate πολυ αστειο!Ξεκαρδιστηκα χα...... χα......χα :x :x :mrgreen:
Με το δωρο μου τι θα γινει?Μην ξεχνιομαστε!
Γεωργιε να επενδυσεις με προσοχη και συνεση το ποσο διοτι πραγματικα..........καταξοδευτηκαν οι ανθρωποι.ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ!!!!!! :roll:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ83 ηπια νερο και πολλους καφεδες για να συνελθω.
Τωρα νιωθω σαν να με πατησε...... αυτοκινητο!
 #13455  από αλεξανδρος1
 Πέμ Δεκ 17, 2009 6:45 pm
Kαλησπέρα σας τι κάνετε όλοι καλά; Έλενα εάν πάω στην επόμενη συνάντηση με ρόζ κράνος θα πέσει το δούλεμα της αρκούδας για το χρώμα. Γυναικία και αντρικά κράνη δεν υπάρχουν αλλά είπαμε δεν κάνουν όλα τα χρώματα για όλους. Τελικά σήμερα τα πήρα οπότε αυτό που θα μου πάρεις θα το κρατήσω για την μικρή. Ωραίο δεν είναι;
Λίτσα δοκίμασες να πάρεις 2 ντεπόν 20 λεπτά πριν την ένεση;
Γίωργο περαστικά σας και ελπίζω να μας κεράσεις τίποτα με τόσα πολλά λεφτά που πήρες απο το ταμείο σου. Έμαθα οτι πήρες και σεκιούριτι για να τα μεταφέρουν αληθεύει;
Συνημμένα
p16_glory%20tc-2_b.jpg
p16_glory%20tc-2_b.jpg (61.56 KiB) Προβλήθηκε 148 φορές
 #13457  από elena
 Πέμ Δεκ 17, 2009 7:02 pm
Καλησπέρα σας!!!

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
Mary_d_ath καλή επιτυχία!!!τώρα θα έχεις τελειώσει...περιμένω με αγωνία να μας πεις...αν τελικά το "παιδί" ήταν και φέτος στην ίδια θέση!!! :D :D

Κατερίνα όλα καλά μέχρι τώρα...χαίρομαι που μίλησες με την Εύη και είναι καλά!!!να της πεις χαιρετίσματα!!!

soulla τώρα αυτό ήταν απειλή?όοοοχι ρε γμτ..... :D

Γεώργιε άντε σε καλή μεριά!!!να συναντηθούμε καμμιά μέρα που έχεις καιρό να μας δεις...να μας κεράσεις κιόλας,να σου ευχηθούμε για τις γιορτές...εμείς και εμείς θα συναντηθούμε ...καμμιά 300
άτομα... :D :D :D

βίκυ ,άλλη φορά να προσέχεις τι πίνεις....να ζητάς μόνο επώνυμη μάρκα !!!
και όσο για το σαλονάκι....κάτσε βρε παιδί μου..ακόμα χτες το έγραψες...περίμενε να το διαβάσει ,θέλει και τον χρόνο του!!!μάλλον μετά τις γιορτές θα το έχεις!!! :D :D
τώρα...κίτρινο με ροζουλί ,είναι δύσκολο....δεν έλεγες αυτό που σου πρότεινα!!!πιο εύκολο!!!

Λίτσα περαστικά !!!ακόμα χάλια είσαι?δεν σου πέρασε?

Aλέξανδρε πολύ ωραίο το κράνος!!!αυτό πήρες?

οι υπόλοιποι τι κάνετε ?όλοι καλά?

καλό απόγευμα σε όλους!!!
  • 1
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • 2901