• αιμοδοσια - εργασια

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13098  από geor.gia
 Παρ Δεκ 11, 2009 2:45 pm
:) καλησπερα και παλι... θελω να υποβαλλω δυο ερωτηματα και αν καποιος γνωριζει μου απανταει..
α) επειδη ημουν αιμοδοτης πριν τα ......γεγονοτα και μαλιστα με ομαδα Ο- και θελω αν μπορω να συνεχισω να το κανω, πειτε μου αν ξερετε... απο τη στιγμη που δεν παιρνω κανενος ειδους θεραπεια ουτε και τιποτα αλλο μπορω να δινω αιμα κανονικα?
β) για λογους οικογενειακους και οχι ΣΚΠ ενδιαφερομαι να βρω μια απασχοληση απο το σπιτι μου μεσω πισι. τηλεεργασια κοινως... γνωριζει κανεις κατι σχετικα?

παιδια ευχαριστω προκαταβολικα... :D
 #13101  από LL--MM
 Παρ Δεκ 11, 2009 3:24 pm
Βασικά η σκπ θα σε βοηθήσει άν πας στον ΟΑΕΔ... Αλλά ίσως εκεί υπάρχουν καλύτερα προγράμματα για ΑΜΕΑ, αλλά εξαρτάται και που μένεις: Στο κεντρικό της Αθήνας γίνεται ο κακός χαμός και φέρονται αισχρά... Τίποτα προτεραιότητες και τα παρόμοια δεν ξέρω άν ισχύουν εδώ... αν βάζουν ΑΜΕΑ σε ειδικά προγράμματα. Και μια και το'φερε ο λόγος, έκανες τ'αναπηρικά σου χαρτιά;

Για την αιμοδοσία, ρώτα τους καταρτισμένους...
 #13104  από geor.gia
 Παρ Δεκ 11, 2009 3:53 pm
δε ζω στην αθηνα.. και btw αναπηρικα μου χαρτια?????? δηλαδη?????
 #13108  από LL--MM
 Παρ Δεκ 11, 2009 5:08 pm
Ευτυχώς, γλίτωσες την πρωτεύουσα, δεν μας είναι και πολύ φιλική! Ρίξε μια ματιά στο "Αντιγραφή από Δωρογραφή και νόμοι διάφοροι",και στα περισσότερα ποστ μέσα στο φόρουμ των κρατικών υπηρεσιών, όλο και κάτι θα βρείς. Επίσης, "Επιτροπές", "επιδόματα" κ.ά. παρόμοια στο ψαχτήρι της γενικής συζήτησης. Έχουν αραδιαστεί επαρκώς από πολλούς, συμπεριλαμβανομένης και εμού... :P

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #13125  από Konstantina
 Σάβ Δεκ 12, 2009 11:05 am
Πάντως αιμοδότης δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι λογω φαρμάκων γιατι είχα πάει και γω και δε με δέχτηκαν....
 #13151  από geor.gia
 Σάβ Δεκ 12, 2009 7:32 pm
Konstantina έγραψε:Πάντως αιμοδότης δεν μπορείς να συνεχίσεις να είσαι λογω φαρμάκων γιατι είχα πάει και γω και δε με δέχτηκαν....
μα δεν παιρνω κανενα φαρμακο (ακομα του λαχιστον). δεν πηρα ποτε.
 #13420  από maraki12
 Πέμ Δεκ 17, 2009 10:55 am
Επειδη ήμουν κι εγώ αιμοδότης προ ΣΚΠ ήταν από τα πρώτα που ρώτησα και μου το ξεγράψανε κατηγορηματικά. Ομολογώ ότι δε ρώτησα όμως αν διαφοροποιούταν σε σχέση με τα φάρμακα.

Η δικαιολογία ήταν ότι η αιμοδοσία εξασθενεί τον οργανισμό και δεν έχω πλέον τέτοια περιθώρια..