Καλημερα σε όλους.Εδω και τρεις μήνες χωρίς διάγνωση και κάθε μέρα και χειρότερα. Έχω απελπιστεί είδη και ακόμα δεν έχω δει τίποτα.Θελω να ρωτήσω τους χρόνια συμπασχοντες πως είναι η ζωή τους ,η καθημερινότητα με την ακατονομαστη.Ειναι μια ζωη με πόνους;Με προβλήματα αστάθειας κτλ,φυσικά στον καθένα είναι διαφορετική η πάθηση αλλά παρ' όλα αυτά θα ήθελα να μάθω πως είναι η ζωή.καλημέρα και πάλι...
Αν και δεν ζω χρόνια με την ασθένεια θέλω πραγματικά να σε ηρεμήσω λίγο.Δυο χρόνια πριν με επισκέφθηκε η ακατανομαστη που λες κ συ κ εννοείται έχασα τη γη κάτω απ' τα πόδια μου.Σου μιλάω σήμερα που μόλις συνερχομαι από μια γερή υποτροπή για να σου πω πως ζω κ βασιλεύω...δουλεύω..βγαίνω..και μάλιστα το Σεπτέμβριο πρώτα ο Θεός παντρεύομαι!
Έχει μέρες δύσκολες αλλά και πολλές που η ζωή μου είναι απολύτως φυσιολογική..πολλές φορές κ εγώ αγχώνομαι για το μέλλον μου αλλά ποιος το ξέρει αυτό?ακόμα κ ο πιο υγιής δε ξέρει πως θα είναι στο μέλλον.Προσεχε τον εαυτό σου και δώσε χρόνο ..μόλις δεις ότι δεν είναι όσο τραγικό το περιμένεις πίστεψέ με θα ηρεμήσεις.Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις το τρόπο να χαλαρώσεις κ να κατανοήσεις πως όσο πιο πολύ αγχώνεσαι τόσο θα σε ρίχνει ..για όποια απορία εδώ είμαστε κ εμείς