• υπαρχει προβλεψη....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #133861  από GUS
 Πέμ Μάιος 13, 2021 3:27 pm
σημερα ειδα κτ π μπορει να το φανταζομουν αλλα δν ηξερα πως ακριβως δουλευει το πραγμα...ειμαι σε αγωγη με tecfidera...μενω Αθηνα,εκει εξυπηρετουμαι σε ολα τα ιατρικα...η καταγωγη μ ειναι απο επαρχια(Τρικαλα)λογω Πασχα ηρθα εδω κ εμεινα λιγο παραπανω...τελειωνε η αγωγη μ,οποτε εκανα αυλη συνταγογραφηση κ πηγα σημερα να εξυπηρετηθω απο το φαρμακειο εοπυ εδω...μ ειπαν οτι κανεις παραγγελια η οποια φευγει καθε τριτη κ καλως εχοντων των πραγματων μεχρι τν παρασκευη θα εχει ερθει το φαρμακο...οταν ειπα οτι μ τελειωνει η θεραπεια τν Δευτερα κ πιστευα οτι θα τα εχω τα φαρμακα μ κανονικα πηγε μεσα να δει μηπως υπαρχει καποια αλλη λυση...προφανως δν υπηρχε..οποτε μ προτειναν να παω στν λαρισα στο φαρμακειο...κ τωρα ερχομαι βλακωδως να αναρωτηθω...ειναι στο κεντρο της ηπειρωτικης ελλαδας ενα φαρμακειο του εοπυ(δν πανε ανθρωποι εκει για ντεπον,ειναι ανθρωποι με αναγκες....)κ λειτουργει ετσι...?φαρμακεια στα νησια,πως λειτουργουν..?εισαι στν κω,παρε βαρκα για ροδο αλλιως σε 2 Παρασκευες απο σημερα;αα γιαυτο δν μας περνουν πλεον αναπληρωτες με προταξη σε πινακες...για το καλο μας!!!ολα εξηγουνται...!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GUS την Σάβ Μάιος 15, 2021 3:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #133862  από Lav
 Σάβ Μάιος 15, 2021 12:57 am
Και στη Δράμα ακριβώς το ίδιο συμβαίνει. Παραγγέλνεις τα φάρμακα και τα παίρνεις, στην καλύτερη περίπτωση, δύο εβδομάδες μετά. Μπορεί και μετά από τρεις εβδομάδες. Δε μπορείς να κάνεις προγραμματισμό. Γι' αυτό και εγώ πηγαίνω πάντα στην Καβάλα που τα δίνουν αμέσως και δεν ασχολούμαι με τις τριτοκοσμικές διαδικασίες της Δράμας. Παλιότερα ήταν πιο εύκολο να πάρεις τα φάρμακα. Αν και η αΰλη συνταγογράφηση βοήθησε κάπως την κατάσταση τελικά είναι πολλά αυτά που πρέπει να αλλάξουν...