fewtile έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 08, 2021 5:56 am
Την τελευταία δεκαετία οι μαγνητικές που κάνω (ανά διετία) δεν δείχνουν ώσεις. Θεραπεία δεν παίρνω, όμως μια επιδείνωση όλα αυτά τα χρόνια την παρατηρώ. Δεν ήμουν όπως παλιά. Υπάρχει κόπωση με το παραμικρό. Τα πόδια μου τα νιώθω αρκετά αδύναμα. Επίσης κ η ισορροπία μου δεν είναι καλή.
Υπάρχει κανείς χωρίς νέα ευρύτατα στις μαγνητικές του; Πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση, ποιές είναι οι συμβουλές του γιατρού του;
Αν και το έχουμε ξανασυζητήσει, μάλλον ο νευρόλογος γιατρός δεν δύναται να λύσει αυτήν την κάθοδο στα συμπτώματα που περιγράφεις κατά την άποψη μου. Εάν το κοιτάξουμε όμως από την σκοπιά του κυκλοφορικού, τότε μου βγάζει ένα νόημα. Αν έχει φτωχύνει ή για τους χ ψ λόγους μπλοκάρει η αιματοδυναμική κυκλοφορία στο σώμα μας τότε είναι λογικά να νιώθει κάποιος πως δεν έχει δύναμη, να μην έχει ισορροπία. Μάλιστα η σοβαρότητα της ΣΚΠ έχει συνιστώσα και την φλεβική ανεπάρκεια. Το έχουμε ξανασυζητήσει fewtile, την ξέρεις την άποψη μου.
Αυτό που κάνω λοιπόν προσωπικά, είναι να γυμνάζω ασταμάτητα καθημερινά τα πόδια και χέρια μου, τα νεύρα των άκρων μου δηλαδή. Μην φανταστείς ότι κάνω bodybuidling, αλλά λίγο ποδήλατο, κολύμπι, περπάτημα, σκαλιά, κιθάρα, μονόζυγο, Pushups, κοιλιακή, ασκήσεις ισορροπίας κτλ.
Προστατεύω τους νευροάξονες μου μέσα από την μόνιμη αποστολή πληροφοριών. Η μυελίνη έρχεται και φεύγει σε όλους τους ανθρώπους, σε εμάς απλά "προσωρινά" δεν αναπληρώνεται για - χ ψ - στον καθένα μας διαφορετικούς λόγους.
Έτσι νιώθω ότι προστατεύω τους νευροάξονες, για την ώρα που θα έρθει η στιγμή να ξανα-ελέγξω την αιματοδυναμική μου μέσο της επιστημονικά τεκμηριωμένης πάθησης της ΧΕΝΦΑ (ccsvi). Μην το βάζεις κάτω, συνέχισε να προστατεύεις τα νεύρα σου όπως και όσο μπορείς, και ψάξε το, κατά την άποψη μου "αιματοδυναμικά" μέσα από την Χρόνια εγκεφαλονωτιαία φλεβική ανεπάρκεια. Αν υπάρχει κάποιο εύρημα εκεί, όσο και και αν ρωτάς, διαβάζεις, μελετάς, περιμένεις τα συμπτώματα βαραίνουν,
λείπει ένα σημαντικό κομμάτι στην νευρολογία (καθαρά για οικονομικούς λόγους) των πραγμάτων, αυτό της κυκλοφορικής αιματοδυναμικής.

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”