• Χωρίς φάρμακα κάποιος?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #133775  από Μιχαήλ
 Δευ Απρ 19, 2021 9:17 pm
Καλησπέρα πριν λίγες μέρες μπήκα και εγώ στο κλαμπ είμαι 28 και αποφάσισα να μην ακολουθήσω τον δρόμο των φαρμάκων! Καλή διατροφή καθόλου άγχος αποτοξίνωση και πολύ Χριστό! Όποιος δεν περνει φάρμακα και θέλει ας μου στείλει κάποιο μήνυμα να με συμβουλέψει! Ευχαριστώ καλή δύναμη σε όλους σας! :teasing-tease:
 #133783  από Στάθης
 Τρί Απρ 20, 2021 10:47 am
Μιχαήλ έγραψε: Δευ Απρ 19, 2021 9:17 pm Καλησπέρα πριν λίγες μέρες μπήκα και εγώ στο κλαμπ είμαι 28 και αποφάσισα να μην ακολουθήσω τον δρόμο των φαρμάκων! Καλή διατροφή καθόλου άγχος αποτοξίνωση και πολύ Χριστό! Όποιος δεν περνει φάρμακα και θέλει ας μου στείλει κάποιο μήνυμα να με συμβουλέψει! Ευχαριστώ καλή δύναμη σε όλους σας! :teasing-tease:

Καλημέρα Μιχαήλ, όταν διαγνώστηκα στα 24, γνώρισα την πάθηση των αμέτρητων φαρμάκων, της καλλιέργειας του φόβου και του απρόβλεπτου, των άπειρων εξετάσεων και επισκέψεων σε γιατρούς και νοσοκομεία. Αυτές οι διαδικασίες επίλυσης του θέματός μου, δεν μπόρεσε ποτέ πραγματικά να με βοηθήσει. Παράλληλα έβλεπα και την υπεροψία και αναισθησία των νευρολόγων σε ένα θέμα που χρίζει τόσο σημαντική ψυχολογική υποστήριξη. Αποφάσισα να κόψω τα φάρμακα στα 30 και συνεχίζω μέχρι τώρα, χωρίς να μπορώ να επιστρέψω ποτέ στην πρό 30 εποχή. Βλέπεις, η λύση ενός θέματος προϋποθέτει την διαύγεια και απλότητα. Αν παίρνουμε ποσότητα φαρμάκων, η λύση πιστεύω γίνεται μια πολύ δύσκολη εξίσωση η οποίο μόνο πιο πολύπλοκη γίνεται μέσα από τα πρωτόκολλα των φαρμακοβιομηχανιών.

Οπότε μετά τα 30 δοκίμασα μια άλλης μορφής φιλοσοφίας, αυτής εκτός "νευρολογίας", αλλά μια συνολικότερη ευδόκιμη καθημερινότητα σε πρακτικό επίπεδο, με θεμέλια το Πνεύμα , την Διατροφή και την Εκγύμναση μου. Είναι ένας δρόμος πολύ πιο αυτο-γνωσιακός και υπομονετικός. Κρύβει δυσκολίες αλλά κρύβει και ελευθερία. Μετά από 12 χρόνια χωρίς φαρμακευτική αγωγή, μπορώ να πω ότι νιώθω καλά, αλλά χρειάζεται εγρήγορση και δίψα για προόδο-εξέλιξη πνευματική. Αυτό πιστεύω ακράδαντα είναι το νόημα της πάθησης. Να βρούμε μέσα μας το βάθος, την εν Χριστό συνειδητότητα, την Αγάπη.

Έχουν γραφτεί πολλά σε αυτό το φόρουμ και σίγουρα μπορεί κάποιος να αντλήσει πολύτιμες πληροφορίες για την χωρίς συμβατική αγωγή θεραπεία της πάθησης. Κάνε τον κόπο να το μελετήσεις και ότι όπου χρίζεις περισσότερη διαφώτιση, με χαρά να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες.

Όλα μας δοκιμάζουν για να μας ανεβάζουν, εύχομαι καλή δύναμη Μιχαήλ.
 #133784  από Μιχαήλ
 Τρί Απρ 20, 2021 11:21 am
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μου έδωσες πολύ δύναμη! Ευχαριστώ και για τον χρόνο σου