• Ολιγοκλωνικες ζώνες

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #133672  από Kalispera
 Πέμ Απρ 01, 2021 6:12 pm
Καλησπέρα ,μόλις παρέλαβα τα αποτελέσματα μου της παρακέντησης τα οποία δείχνουν:

ανιχνεύθηκαν ειδικές ολιγοκλωνικες ζώνες στο ΕΝΥ (τύπου 2)
Υψηλός index lgG ( αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια) Ολιγοκλωνικες ζώνες μόνο στο ΕΝΥ όχι σε όρο.
Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος το ακριβώς βλέπω ,εγώ το μόνο που καταλαβαίνω ότι ξεκαθαρίστηκε ότι είμαι άρρωστος ?

Επίσης εγώ που παρατηρώ κάποια συμπτώματα στυλ ηλεκτρικού ρεύματος σε πόδι μέση θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσω θεραπεία? Ευχαριστώ για όποιον απαντήσει
 #133675  από Hlias
 Παρ Απρ 02, 2021 9:58 am
Η ολιγοκλωνικες ζώνες τύπου 2 στο ΕΝΥ εμφανίζονται σε ανθρώπους που πάσχουν από σκπ! Βέβαια καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου και αν όχι με έναν να πάρεις και μια 2η γνώμη για να δεις τι ακριβός θα σ πει !! Υπομονή και πιστεύω είναι καιρός να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα π σ κάνουν κακό και να τα αφαιρέσεις από την ζωή σου και όλα θα πάνε καλά ! :)
 #133676  από GUS
 Παρ Απρ 02, 2021 2:46 pm
''Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος το ακριβώς βλέπω ,εγώ το μόνο που καταλαβαίνω ότι ξεκαθαρίστηκε ότι είμαι άρρωστος ?''

αρρωστος εισαι οταν αποφασισεις να ''πεισεις'' τν εαυτο σ οτι εισαι αρρωστος!!μια αλλαγη ειναι π αν το σκεφτεις μπορει να βγει σε κτ καλο...να αρχισεις να προσεχεις τν εαυτο σ πχ..να ξεκαθαρισεις τι σ κανει κακο κ να το αποβαλλεις...διαγνωσμενος απο το '17 αρρωστος υπηρξα για 14 μερες μετα τν παρακεντηση π εγω ευθυνομαι π τν πηρα τελειως αψηφιστα κ με πεθανε..!ολα τα υπολοιπα ειναι διαχειρισιμα(θεραπειες,εξετασεις κτλ)εκτος αν εσυ αποφασισεις οπως σ ειπα,οτι αρρωστησες κ ηρθε το τελος του κοσμου...παρε τις εξετασεις κ μιλα με γιατρο/ους...