έχω να πάρω και δύο αντιβίωσης για μια εξαγωγή που έκανα δοντιου και φοβάμαι τα χάπια και 3 μερες τωρα δεν έχω αγγίξει ούτε ντεπον.. και Δεν έχω πόνους προληπτικά για μόλυνση θα τα περνα αλλά δεν θέλω τίποτα να ακουμπήσω
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Λετίθια έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 14, 2020 8:47 pm Νομίζω πως μπορω κάπως να καταλάβω πως αισθάνεσαι. Χρονικά είμαστε κοντά στα γεγονότα όποτε όλες αυτές τις σκέψεις τις έχω φρέσκιες μέσα μου.
Πρέπει να εισαχθείς για να γίνει διερεύνηση. Για δεις αν εχεις περισσότερες εστίες Ή όχι, να κάποιες αίματος να δουν τα αντισώματα σου, γιατί επιτίθεται ο εαυτό σου στο σώμα σου, αν πχ εχεις καποιο άλλο αυτοάνοσο που ισως συνδέονται.
Αυτο απαραιτήτως πρέπει να γίνει. Ήρεμα κ όμορφα χωρίς πανικό.
Αυτο κ μόνο θα σε ανακουφίσει γιατί δεν βρίσκεσαι σε άγνοια, δεν θα νιώθεις μετέωρος.
Μέχρι να γίνει αυτο γιατί εχουμε πέσει κ πάνω σε πανδημία, πάρε ανάσες κ εστίαζε κάθε μερα σε 1, 2 θετικά πράγματα.
Για παράδειγμα... κοιτά... μπήκες εδω γνώρισες ήδη κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται πλέον δίπλα σου κ σου δίνουν ενέργεια, μια virtual αγκαλιά.
Με το πέρασμα του χρόνου όσο κ αν δεν με πιστεύεις θα εντοπίζεις κάθε μερα πως σου συνέβη για καλό. Αληθεια .
Ήρθε η ώρα... κ το καμπανάκι χτύπησε... η ώρα να αγαπήσεις τον εαυτό σου...! Να βάλεις όρια Σε οτι τοξικό ακόμα κ τοξικούς ανθρώπους!
Να τον αγκαλιάσεις τον εαυτό σου! Αυτο χρειάζεται.
Θα μοιραστώ κ κάτι προσωπικό κ σίγουρα τρελό!
Φιλάω όσο πιο συχνά μπορω τον αυχένα του φίλου μου στο κ μιλάω απο μέσα μου στη εστία. Της λέω πάρε τόση κ άλλη τόση αγάπη για να φύγεις. Γιατί αυτο σου λείπει. Έτσι της λέω.
Trust the process. Κ αν δεν μπορεις ακόμα’ εμπιστευσου εμένα που είμαστε ήδη στην process.![]()
waterfall έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 14, 2020 9:13 pm Γεια σου Κώστα και από μένα.ΣΑΣ ευχαριστώ για την αμεσότητα και την ειλικρίνεια σας. Όπως απάντησα και σε μια άλλη φίλη του φόρουμ παραπάνω με βρίσκει σε μια όντως κατάσταση κακια της ζωής μου απο την μια βλέποντας και ρωτοντας, με θλίβη πολύ που καταλαβαίνω πως παει η όλη κατάσταση μέσα μου δειλά δειλά ελπίζω η εστω κρατώ ελάχιστες ελπίδες αλλά καλύτερα να ξερω που πατώ και που βρίσκομαι πάρα να ειμαι σε ψευδεσθησεις κκαι να ακούσω τα χειρότερα...Γι αυτό και πηρα το θάρρος να ανοιχτω και θέσω ερωτήματα απλά για να καταλάβω κάποια πράγματα.. Τι να πω, δεν έχω κάτι άλλο να γεμίσω σειρές νιωθω χαμένος στο άπειρο.. Ευχαριστώ και πάλι
Είναι φυσιολογικό να έχεις φρικάρει. Ειδικά όταν δεν έχεις ακόμα μια σίγουρη διάγνωση και είσαι στην εντελώς άβολη κατάσταση του ψαξίματος. Και εγώ όταν ήμουν σε αυτήν τη φάση ήμουν χάλια και να σου πω την αλήθεια πιο πολύ επειδή μου συνέβαιναν διάφορα πράγματα και έτρεχα από τον 'Αννα στο Καιάφα, ο ένας γιατρός έλεγε το ένα, ο άλλος έλεγε το άλλο και μέχρι να γίνει τελικά η διάγνωση με είχαν κάνει ερείπιο και κόντευα να τρελαθώ γιατί κάποιοι γιατροί δεν με πίστευαν κιόλας. Από τη συνολική εμπειρία μου, πίστεψέ με, αυτό είναι ίσως το χειρότερο στάδιο, να έχεις αμφιβολία, να μην ξέρεις τι σου συμβαίνει και κάποιοι να τα ρίχνουν όλα στο άγχος. Μέχρι που στην πορεία έγινε τελικά η διάγνωση, όταν δεν μπορούσε πλέον να αμφισβητεί και...ηρέμησα! Ναι, ηρέμησα. Μην σου φαίνεται περίεργο το ότι ηρέμησα όταν μου είπαν ότι η διάγνωση είναι ΣΚΠ. Μπορούσα πλέον να μπω στη διαδικασία να το αποδεχθώ και να το χειριστώ. Θα δεις ότι το ίδιο θα γίνει και με σένα όταν τελικά πάρεις μια σίγουρη διάγνωση για το τι τελικά έχεις. Κάνε λίγο ακόμα υπομονή. Το ότι βρέθηκε απομυελινωτική εστία δείχνει συνηγορεί στην πιθανή εξέλιξη ΣΚΠ αλλά επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και επειδή υπάρχουν διάφορες μορφές σκλήρυνσης αυτό θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Υπάρχει και το κλινικά μεμονωμένο σύνδρομο που δεν συνεχίζει σε ΣΚΠ. Εύχομαι ό,τι κι αν είναι να είναι κάτι όσο πιο ήπιο γίνεται για σένα και να το μάθεις το συντομότερο δυνατόν για να ηρεμήσεις από τις αμφιβολίες να μπεις στο δρόμο της αποδοχής της ασθένειας και της καλύτερης δυνατής λύσης για σένα.
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε βοηθώντας σε στην πορεία σου.
waterfall έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 15, 2020 10:58 am 'Οταν πας σε νευρολόγο πες μας τι σου είπε και τι άλλες εξετάσεις σου έδωσε. Απ' ότι κατάλαβα έχεις κάνει μαγνητική εγκεφάλου και αυχενικής μοίρας. Υπάρχει όμως και η μαγνητική θωρακικής μοίρας. Εγώ, για παράδειγμα, έχω εστίες στον εγκέφαλο και στο νωτιαίο μυελό της θωρακικής μοίρας.Ναι είχα κάνει σε ανοιχτό πρώτα εγκεφαλου η οποία ήταν καθαρή πριν δύο μήνες και τωρα σε έναν 3 τεσλα αυχενα,. Θα πάω από αύριο κιόλας να μου πε πως θα κινηθώ και τις εξετάσεις που πρέπει. Θεωρείτε ότι πρέπει να κάνω τώρα ειδικά με το καιρο αυτό εισαγωγή;