Καλημέρα σε όλη την παρέα... Τώρα ευτυχώς βρήκα χρόνο να κάτσω λίγο και έχω πολλά νέα και πολλά νεύρα!!
Δεν κάθισα βέβαια πολύ με τη "συμπαθέστατη" γιατρό μου, πρόλαβα βέβαια να εκθέσω όλες τις απορίες μου...
1η απορία "έχετε ακούσει για τη θεωρία του ΔρΖαμπόνι;"
Απάντηση: "Όχι"
Εξηγώ την όλη θεωρία και παίρνω την απάντηση "δε με ενδιαφέρει οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με νευρολογία και εξάλλου η σκλήρυνση έχει αποδειχτεί ότι είναι καθαρά νευρολογικό θέμα"
Δεν μπορούσα να μη σχολιάσω και να πω "α, ώστε έχει αποδειχτεί και κάτι; Γιατί νόμιζα ότι τα αίτια και η όλη ασθένεια είναι παντελώς άγνωστα".
Εν τέλει πήρα την απάντηση "αν θες να πας να κάνεις μπαλονάκι, πήγαινε"
Πωπω, πως και δεν την πλάκωσα...
Στα υπόλοιπα όμως έδειξε κάποια ανησυχία σχετικά με τα συμπτώματα που είχα, τα κατέγραψε απλά και μου έγραψε και μαγνητική (μια μαγνητική που έπρεπε να έχω κάνει εδώ και καιρό η αλήθεια να λέγεται, απλά το καθυστερούσα

)
Το πιο κορυφαίο ξέρετε ποιο είναι;
Εντάξει μου έγραψε τα φάρμακα και τη μαγνητική αλλά μου ζήτησε να βοηθήσω μια ψυχολόγο σε μία έρευνα για τον ψυχικό μας κόσμο!!
Όχι, δεν ήταν η Γεωργία!!
Εντάξει, φυσιολογικές ερωτήσεις μου έκανε, δε με ρώτησε ούτε για αυτοκτονία ούτε τίποτα, μόνο μία ερώτηση είχε σχέση με τη ΣΚΠ και πως το σκέφτομαι το όλο θέμα, όλα τ' άλλα είχαν να κάνουν με τη ζωή μου,πως κοιμάμαι, αν κουράζομαι κ.τ.λ
Επειδή όμως είχε πολλά ερωτηματολόγια και βαρέθηκα, τα πήρα στο σπίτι να της τα πάω την άλλη φορά...
Και μόλις είδα ότι το ένα είναι κλίμακα μέτρησης του αλκοολισμού... Τι μλκς...
Βέβαια δεν είναι σαν το τεστ της Γεωργίας, πολύ κόσμιο, ούτε για αυτοκτονίες λέει, ούτε εμμένει και πολύ, αναφέρεται που και που στην αυτοεκτίμηση, στη λήψη βοήθειας που παίρνουμε,πως αισθανόμαστε κ.τ.λ
Αλλά είναι 17 σελίδες, βαριέμαι... Σε τι θα βοηθήσει; Πάντως μου φάνηκε καλή κοπέλα η ψυχολόγος, οπότε θα της το πάω και θα τη ρωτήσω τι περιμένει να δει...
Και πως θα βοηθήσει αυτό εμάς;
Τελοσπάντων, αυτά σε γενικές γραμμές...
Πάω να πιω έναν καφέ γιατί δεν πρόλαβα!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/ολες!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!