• Ζαλαδα ατονία μουδιασμα

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #132753  από Tzeoxs
 Δευ Απρ 20, 2020 3:42 pm
Χαίρετε τις τελευταίες βδομάδες εχω τα εξής συμπτώματα ολα ξεκίνησαν πριν 2 βδομαδες οπου ειχα μια κρίση πανικού καθως το πρωί που ξύπνησα δν είχα δύναμη στα χέρια κ στα ποδια για 3-4 μερες ειχα πάλι κάποιες κρίσεις με αϋπνία και ιδρώτες τρέμουλα κλπ έπειτα το ξεπέρασα επανέκτησα δύναμη απλα είχα ελαφρές ζαλαδες και ελαφρύ ανορεξία για κανα δυο βδομάδες εως παρα προ χθες οπου μετα απο μια βόλτα με ποδήλατο και ένα ντους ένιωσα πάλι αδυναμία και μια μερα μετά επεστρεψα στις κρίσεις κλπ λίγο ποιο ελενχομενες πλέον γιατί συνηθησα ωστόσο η αδυναμία μαζι με την ζαλη και το πρήξιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι συνεχή (μονο όταν ξαπλωνω φεύγει) . Λόγο καραντίνας γιατρο έχω επικοινωνήσει μονο τηλεφωνικά όπου με ειπε για αυχενικό ωστόσο θα ήθελα να ακούσω τίς γνώμες σας καθώς δεν εχω έντονους πόνους στον αυχένα παράνομο μικρές ενοχλήσεις στην γύρω περιοχή ίσως απ'το πολύ ξαπλωμα.Απο πίεση ειμαι εντάξει με ελαφρές αυξήσεις μερικές φορές το ιδιο και παλμούς
 #132817  από agela
 Τρί Μάιος 12, 2020 4:10 pm
Γεια σου και εγώ είχα ξεκινήσει με μουδιάσματα κυρίως τα πόδια φαντάσου τα είχα για τρία χρόνια. Επειδή όμως είχα πάει σε νευροχειρουργό και όχι σε νευρολόγο μου είχε πει απλά ότι έχω πρόβλημα στον αυχένα αν και είχα κανει μαγνητική και είχε δείξει εστία την οποία δεν ήξερα να μεταφράζω μου έλεγε για τον αυχένα οπότε έχοντας περάσει τη δική μου εμπειρία θα σου πω ότι αν συνεχίσεις να έχεις μουδιάσματα και ζαλάδες άσχετα αν είναι σκλήρυνση όχι καλό είναι να βρεις ένα νευρολόγο εγώ φαντάσου είχα βρει ένα νευρολόγο από το εοπυ πολύ καλό όποιος μου έγραψε μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα είδα ότι υπάρχουν εστίες είχαν αυξηθεί δηλαδή γιατί είχα ξανακάνει και πριν δύο χρόνια μαγνητική αλλά είχα πάει σε νευροχειρουργό που σου είπα όποτε με παρέπεμψε σε κάποιον ειδικό νευρολόγο πλέον για την σκλήρυνση αφού είδε ότι έχω κατά 99 τοις 100 αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχεις κι εσύ αλλά η σωστή διαδικασία είναι να βρεις ένα νευρολόγο και να σου γράψει μαγνητική να ‘σαι καλά και εύχομαι ότι καλύτερο να είναι καλά τα αποτελέσματα σου ή να μην μπεις καθόλου στην διαδικασία και να έχουν περάσει