• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13225  από RENAKI 09
 Δευ Δεκ 14, 2009 9:59 am
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤ..ΓΡΑΦΩ ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ??ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΕΔΩ Η ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Η...ΜΠΟΥ ΧΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΩ..
 #13226  από litsa
 Δευ Δεκ 14, 2009 10:16 am
ελα συνάδελφε ...ολο παράπονα εισαι..!! :D :D

σε διαβάζουμε και σου απαντούμε:
καλημέρα!!!!!!!!!
στο τΡΕΝΑΚΙ09 και σε ολο το φόρουμ!!
 #13228  από elena
 Δευ Δεκ 14, 2009 10:26 am
Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!!!να είμαστε όλοι καλά!!!

άντε...έχουμε μπει και στην τελική ευθεία για τις εορτές!!!
εν τω μεταξύ ...πόσο με εκνευρίζει η διαφήμιση με τα jumbo,που λέει πόσες μέρες έμειναν μέχρι τα Χριστούγεννα...δεν φαντάζεστε!!!πλύση εγκεφάλου κάνουν στα παιδάκια!!!
και τα παιδάκια στους γονείς!!!

κορίτσια...μα καλά μου κορίτσια!!!συκοφαντίες και προπαγάνδα είναι όλα αυτά σχετικά με το βίντεο που αναφέρεται στις γυναίκες...αν είναι δυνατόν!!!οι εχθροί μας τα έχουν βγάλει όλα αυτά!!!πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές ,έτσι ώστε να τους ανακαλύψουμε και να τους κατατροπώσουμε!!! :D :D :D και η πιο σκληρή τιμωρία ξέρετε ποιά είναι....NO SEX!!! :D :D :D

RENAKI 09 τι ακριβώς προσπαθείς να γράψεις?πάντως εμείς σε διαβάζουμε κανονικά!!!
τώρα αν στέλνεις προσωπικά μηνύματα και δεν σου απαντάνε ...δεν ξέρω!!!

Αλέξανδρε,τι θα γίνει με εσένα?με τρελοπαρέα έχεις μπλέξει μου φαίνεται!!!κάτσε να μεγαλώσει λίγο ακόμα η κόρη σου να σε βάλει στον σωστό δρόμο γιατί νομίζω ότι έχεις ξεφύγει... :D

aorate ...να πάνε όλα καλά για σήμερα και για τις υπόλοιπες μέρες φυσικά!!!

οι υπόλοιποι που είστε?είστε όλοι καλά?ελπίζω πως ναι!!!

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά σε όλους!!!
elena trikolore :D
 #13231  από soulla
 Δευ Δεκ 14, 2009 11:10 am
:lol: :lol: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ :lol: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ :?: ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΚΡΥΟ :!: :!: ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΤΕ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ :arrow: ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΡΕΝΑΚΙ :P
 #13237  από anni
 Δευ Δεκ 14, 2009 1:12 pm
Ολοι σε διαβαζουμε Ρενακι.Μην μας στεναχωριεσαι.Σνιφ σνιφ.Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο
προβλημα :P :P :P
Να ρωτησω κατι γυναικειο. Τα μαλλια σας τα βαφετε?Εχω βαρεθει να κανω ανταυγειες
Προσοχη στο κρυο και στην γνωστη γριπη.
Φιλια :D
 #13239  από ΡΕΝΑ
 Δευ Δεκ 14, 2009 1:24 pm
Καλήμερα σε όλους/όλες.....
Δύο μέρες έμειναν για την μαγνητική μου....Και το άγχος και ο φόβος δεν λέει να με αφήσει(έχω κάνει και ειδικό θέμα "ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣΣΣΣ" ).... Θέλω να περάσει..... :(

anni εγώ τα βάφω τα μαλλιά μου, γιατί ρώτας???¨Εχεις ακούσει κάπου ότι δεν κάνει????

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 #13240  από anni
 Δευ Δεκ 14, 2009 1:49 pm
Δεν εχω ρωτησει .Υποθετω επειδη η βαφη απορροφιεται μηπως δεν ειναι και τοσο καλο.
Μην στεναχωριεσαι και μην αγχωνεσαι.Προσπαθησε να σκεφτεσαι κατι που σε ευχαριστει.

Κι εγω η αληθεια ειναι αν χρειαστει ...δεν ειναι ευκολο
ΡΕΝΑ ολα θα πανε καλα .Ημαστε νοερα μαζι σου. :P :P
 #13242  από ΡΕΝΑ
 Δευ Δεκ 14, 2009 1:58 pm
ευχαριστώ anni μου!!!! Οσο για την βαφή δεν νομίζω ότι μας επηρεάζει κάπου...Αλλά αν εχεις όποιαδηποτε αμφιβολία ρώτησε τον γιατρό σου.... :D
 #13243  από mary_d_ath
 Δευ Δεκ 14, 2009 3:02 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!΄
Τι κάνετε; Όλα καλά;
Εγώ νυστάζω.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!! Αλλά, αν κοιμηθώ τώρα τι να μου κάνουν 2 ώρες, θα κοιμηθώ μια και καλή το βράδυ για να ξυπνήσω πουρνό-πουρνό να πάω και στο νοσοκομείο να δω τη νευρολόγο μου και δεν έχω καμία όρεξη να δω τη μούρη της... Είπα να κάνω εξουσιοδότηση, αλλά κανείς δε μου κάνει τη χάρη!! :lol:
Αγόρασα και μία μάσκα!! Φοβερή, πολύ τρέντι!! Σκοτώνει απευθείας ό, τι μικρόβιο περάσει!! :lol:
Θα τη φορέσω αύριο, γιατί "φύλαγε τα ρούχα σου να 'χεις τα μισά!!"
Θα ρωτήσω κιόλας για τη θεωρία του Δρ Ζαμπόνι... Να τα γράψω μόνο κάπου μην τα ξεχάσω, γιατί έχω και πολλές απορίες...
Τελοσπάντων...
Πάω να φτιάξω έναν δυνατό καφέ, γιατί δε με βλέπω καλά...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #13244  από mary_d_ath
 Δευ Δεκ 14, 2009 3:03 pm
Υ.Γ. Ρένα, καλή τύχη με τη μαγνητική σου!!
Μην αγχώνεσαι, όλα καλά θα πάνε!!
  • 1
  • 193
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 2901