• γεια σας και απο μενα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #13062  από geor.gia
 Παρ Δεκ 11, 2009 9:00 am
Παιδες ευχαριστω και για την υποδοχή και για τα καλά σας λόγια... :) Η αληθεια ειναι οτι περασα ολα τα σταδια τα γνωστα απο το σοκ μεχρι την αποδοχη.. βεβαια σ αυτο βοηθησε το οτι ακομα δε μου εχει συμβει κατι αλλο περα απο το πρωτο μικρο περιστατικο. Δούλευα κανονικα μεχρι περσι και θα δουλευα ακομα αν δεν ειχε προκυψει η περιφημη... κριση!!! (και καλα...). Το μονο που αλλαξα στη ζωη μου ειναι ο τροπος σκεψης και λιγακι το θεμα της δουλειας. αν ξαναβρω δουλεια θα ειναι κατι που να μη μου κανει κακο μακροπροθεσμα... Κατα τα αλλα.... συνεχιζω κανονικα και απλα εχω το νου μου να ελεγχω συχνα και να προσπαθω αν συμβει οτιδηποτε να το προλαβω στην αρχη... Αγχωδης ειμαι δυστυχως πολυ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ομως να ζησω τη ζωη μου σαν να μη συμβαινει τιποτα... Αν ποτε συμβει δε θα του επιτρεψω να με καταβαλει ψυχολογικα... στην τελικη αυτο ηρθε μετα απο μενα ... εγω ημουν στη ζωη μου απο πολυ πιο παλια..... ;). Πειτα μου κατι και για σας.... ετσι να σας γνωρισω λιγακι....
 #13063  από tula
 Παρ Δεκ 11, 2009 9:08 am
γεια σου γεωργια μου κ απο μενα εγω εχω σκπ απο το 2004 δοξα το θεο ειμαι μια χαρα η τουλαχιστον ετσι αισθανομαι πριν 8 μηνες γεννησα κ τοτε μου προκληθηκαν επισοδια μετα την γεννα αλλα τωρα περνω tysabri κ ειμαι καλυτερα
 #13066  από geor.gia
 Παρ Δεκ 11, 2009 9:32 am
tula έγραψε:γεια σου γεωργια μου κ απο μενα εγω εχω σκπ απο το 2004 δοξα το θεο ειμαι μια χαρα η τουλαχιστον ετσι αισθανομαι πριν 8 μηνες γεννησα κ τοτε μου προκληθηκαν επισοδια μετα την γεννα αλλα τωρα περνω tysabri κ ειμαι καλυτερα
τουλιτσα καλημέρα. Να σου ζησει το μωρακι σου!!! εμένα με τα πο δυο γεννες δε μου παρουσιαστηκε τιποτα. το περιστατικο δημιουργηθηκε στις πρωτες μερες της πρωτης εγκυμοσυνης μου πριν ακομα μαθω οτι ειμαι εγκυος. Κορτιζονη εναμιση μηνα και τερμα...ολα καλα θα πανε. μη στεναχωριεσαι :)
 #13077  από ΡΕΝΑ
 Παρ Δεκ 11, 2009 11:32 am
Καλήμερα και απο μένα!!!! Καλως όρισες!!!
Εγώ είμαι παρέα με την "φίλη" μας απο αρχες του 2006 (όπτικη νευρίτιδα-δεξί μάτι,απώλεια όρασης εντελώς) απο'κει και πέρα ήμουν μια χάρα μέχρι και που γέννησα το 2008 και άρχισαν οι πολαπλές υπότροπες....Τώρα δόξα το θέο είμαι καλά και κάνω την avonex....

φιλάκια πολλά - πολλά
 #13089  από geor.gia
 Παρ Δεκ 11, 2009 1:53 pm
...αχ αυτο το δεξι ματιιιιιιιιιι (και εγω εκει το ειχα το προβλημα και στην αρχη μου ελεγαν ολοι.. "γερασες και θες γυαλια!!!)
 #13188  από Lena
 Κυρ Δεκ 13, 2009 8:08 pm
ΡΕΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ Η ΜΕΤΑ ΑΠ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ? ΔΙΟΤΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΗΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΣΤΙΕΣ..
 #13241  από ΡΕΝΑ
 Δευ Δεκ 14, 2009 1:50 pm
Lena έγραψε:ΡΕΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ Η ΜΕΤΑ ΑΠ Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ? ΔΙΟΤΙ Κ ΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ. ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΗΜΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΣΤΙΕΣ..
Lena μου την θεραπεία την ξεκίνησα μετά τις πολαπλές υποτροπές....Το πρώτο επεισόδιο ήταν όπως είπα με οπτική νευρίτιδα (μόνο μία εστία)....Και μέτα στην έπομενη μαγνητική ειχαν εμφανιστεί άλλες 4-5 και αριστερά και δεξία του εγκεφάλου.... :o

φιλάκια
 #13276  από Lena
 Δευ Δεκ 14, 2009 8:54 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕΝΑ!
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ? ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
 #13279  από sofi
 Δευ Δεκ 14, 2009 9:11 pm
GEORGIA ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΔΕΧΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ... :oops:
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ...
ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ... ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΤΟ REBIF ΕΔΩ KAI ENA MHNA
ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ... :roll:
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΞΑΝΑ
ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΟΣΗ Η ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ...
ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ
ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑΓΙΝΕΙ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ... :roll:
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ... :roll:
 #13322  από ΡΕΝΑ
 Τρί Δεκ 15, 2009 2:37 pm
Lena έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕΝΑ!
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ? ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
LENA η δεύτερη μαγνητική ναι και μετά ξεκίνησα θεραπεία...Αύριο θα κάνω μαγνητική για να δω πως πάω με την θεραπεία... :mrgreen: