Δοκίμασε το gingo bilobα φυτο με ευεργετικές δράσεις στον εγκέφαλο και στα προβλήματα του λαβύρινθου των αυτιών ,που οφείλονται κατα κόρον οι ζαλάδες και ιλλιγος αμα δεν υπαρχουν αλλες αιτιες,στα φαρμακεία θα το βρεις.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Dimitris213 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 07, 2018 2:05 pm Δεν είναι σωστό αυτό που θα πω γιατί ΔΕΝ είμαι γιατρός, αλλα δεν άντεξα.Λάθος σου τα πε. Όταν έχεις ΣΚΠ πηγαινοέρχεται. Αλλά όταν έρχεται πίσω γίνεται πιο έντονη η παρουσία της και η έννοια πηγαινοέρχεται είναι λαθος και αυτη... κοιμάται πρέπει να πούμε εδώ. Κάθε χρόνο ξυπνάει πιο δυνατή και κάνει πιο αισθητή την παρουσία της με τον χρόνο γίνεται πιο ισχυρή. Και όντως η ΣΚΠ μένει. Εννοείται δεν φεύγει. Τα συμπτώματα της ειδικά στην αρχή μένουν. Δεν κάθονται "για έναν καφέ" και φεύγουν, εδώ έχει δίκιο απλά δεν πιστεύω ότι το έθεσε σωστά όλο.
Εγώ είμαι 100% σίγουρος οτι η πλειάδα των συμπτωμάτων είναι ψυχολογικής φύσεως.
Κάποτε ένας νευρολόγος όταν ανησυχούσα για το καθετί που νοιώθω οτι είναι λόγω της ΣΚΠ μου είχε πει:
"Όταν θα είναι της ΣΚΠ να είσαι σίγουρος θα το καταλάβεις....Δεν είναι αμφισβητήσιμο, δεν πηγαινοέρχεται, δεν βελτιώνεται....Μια βρύση άμα χαλάσει και στάζει, στάζει...Δεν έχει ώρες τις μέρας που στάζει και άλλες που σταματάει..."
Σίγουρα η παραπάνω προσέγγιση σηκώνει πολλές αντιρρήσεις αλλα εμένα με βοήθησε.
Στην αρχή μούδιαζε το χέρι , με έπιανε πανικός. (Δε σκεφτόμουν οτι στηριζόμουν 10 λεπτά πάνω του)
Νύσταζα ή ένοιωθα κουρασμένος ενώ δεν είχα κάνει κάτι κουραστικό, με έπιανε πανικός. (Δεν σκεφτόμουν οτι το να δουλεύεις βάρδιες είναι εξαντλητικό έτσι και αλλιώς - ειδικά όταν γύριζα απο νύχτα σε πρωί/απόγευμα)
"Πέταγε" το μάτι μου, με έπιανε πανικός. (Δε σκεφτόμουν οτι έχω πιει 3 καφέδες και είμαι 4 ώρες μπροστά στο pc ακατάπαυστα)
Και τα λοιπά και τα λοιπά, η ζωή κυλούσε έτσι...Ώσπου μου είπε αυτό. Και είπα "Αντε &*$#σου...Αν είναι να συμβεί θα συμβεί, ο φόβος το πολύ πολύ να το επισπέυσει"..Και χαλάρωσα..Οκ έχω "υπόννοιες" αρκετές φορές αλλα τα πράγματα είναι υπερβολικά καλύτερα.
Γενικά προτείνω να μην αγχώνεσαι , αν μη στενοχωριέσαι, να μην πανικοβάλλεσαι.
Ειδικά η συνύπραξη ΩΡΛ προβλήματος να ξέρεις οτι σχετίζεται άμεσα με θέματα αστάθειας και ζαλάδας. Το Α και το Ω για την ευσταθειά μας είναι το υγρό στο αυτί. Δες τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ξέρω δεν υπάρχει "κουμπί τερματισμού άγχους" άλλα πρέπει να φτιάξεις ένα.
Επίσης, αν μου επιτρέπεται : Σεξ. Πολύ σεξ. Με συναίσθημα όμως, με την σύντροφο, με άνθρωπο που νοιώθεις "αλλού" μαζί του. Αυτό και αν είναι γιατρικό.
Εύχομαι περαστικά και καλή δύναμη.
sodimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 07, 2018 9:39 am καλησπερα σε ολους και ευχομαι τα καλυτερα.
ειμαι 30 ετων και με λενε Δημητρη,το 2007 επαθα για πρωτη φορα στη ζωη μου κριση πανικου απο τοτε αρχισε η διαμαχη με το εντερο μου ενω μεχρι τοτε ημουν μια χαρα στο εντερο..κλειστηκα στο σπιτι 3 χρονια γτ μολις πηγαινα 100μ με επιανε κριση πανικου,περασα μια μεγαλη καταθλιψη κ με τη βοηθεια ψυχολογου το ξεπερασα.το 2011 παλι τα ιδια γ 3 χρονια,απλα αναφερω αυτο για αρχη μιας και οι διαταραχες του εντερου δισκοιλιοτητα και ευκοιλιοτητα το εχω μεχρι κ σημερα.
τα τελευταια 3 χρονια εχω ζαλαδες δευτερολεπτου που ενιωθα αργα αργα πολυ αργα να αυξανοντε.στις 19 δεκεμβρη φετος περασα μια υπερβολικα εντονη ζαλαδα και για 3 μηνες δε μοορουσα να σηκωθω απο το κρεββατι...και απο τοτε αρχιζει ο γιλγοθας μου..εχω κανει οτι υπαρχει απο αιματολογικη εξεταση,υπεριχο ανω κατω κοιλιας,μαγνιτικη εγκεφαλου,μαγνιτικη αυχενα,αξονικη εγκεφαλου-αυχενα-κοιλιας,εχω βαλει χόλντερ.εχω δει οτι ειδικοτητα σχεδων υπαρχει..5 ωριλα 2 νευρολογους κλπ κλπ...το θεμα μου ειναι οτι ειμαι ολη μερα σπιτι λογο της ασταθειας δεν μπορω να κανω τιποτα εχω κλειστει στον εαυτο μου και κλαιω ασταματητα.πχ αν εχω το τσιγαρο στο τασακι νιωθω να παρασυρομαι απο τη φιρα του καπνου η οταν ειμαι ξσπλωμενοσμς οτι παω οοως η ανασα μου που ειναι στο οπτικο μου πεδιο.εχω κρυες πατουσες και ορχεις κ σε καπιες φασεις κ αλλα σημεια του σωματος, επεισης αν ξαπλωσω ισια μουδιαζω λιγο πριν την πατουσα αλλα μολις το κουνιαω φευγει το μουδιασμα.οταν ακουμπαω τα ποδια ξαπλωμενος με λιγη δυναμη ενομενα αρχιζει ενα τρεμουλο στα ποδια πολυ,εχω εμβοες, οι μονες γνωστες παθησεις που εχει το σωμα μου ειναι μια κυρσοκοιλη στον αριστερο ορχη,ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στραβο διαφραγμα και εδω κ μηνες αρκετο υγρο στο αυτι μου και σταφυλοκοκο κ μικροβιο στο αυτι.να πω οτι πριν τις 19 δεκεμβρη που ξεκονησε ολο αυτο ειχα συμπτωματα που τα αγνοουσα οπως οταν κατεβαινα σκαλες ενιωθα την κινηση του ποδιου μου σα να ειμαι διακεκομενη ενο δεν φενοταν με το ματι επεισης το ιδιο πραγμα κ στο χερι καπιες φορες μολις το κινουσα.οταν πχ οδηγω δεν εχω κανενα προβλημα και καμια ασταθεια οταν περπαταω ή μενω σταθερος εχω .επεισης ολο αυτο το διαστημα εκανα 2 αποπειρες αυτοκτονιας γιατι δεν αντεχω αλλο ημουν μια χαρα ετοιμος να αρραβωνιαστω και ηρθε αυτο.ο ωρλ μου ειπε πως ειναι απο το υγρο στο αυτι κ την πεμπτη εχω ραντεβξυ να φτιαξω το διαφραγμα για να ξεπλωκαρει η αυσταχιανη σαλπιγγα.μου ειπε να ξεκινησω αντιβιωση γ το μικροβιο στο αυτι αλλα απο την πρωτη μερα ειχα εντονη διαρροια απο την αντιβιωση ΑΛΛΑ οσο κ αν ακουγετε περιεργο 5 ωρες μετα το την πρωτη ημερα αντιβιωσης ειδα μειωση της ασταθειας-ζαλαδας κατα 60%.στγνωμη αν κουρασα αλλα πραγματικα ειμαι ενα κουρελι συγνωμη απλα κ τωρα που γραφω ειμαι κουρελι και γραφω κλαιγωντας πραγματικα σας ευχαριστω μα η θκιψη μου και ο φοβος μου ειναι πανω απο καθε τι.οι νευρολογοι μου ειπαν πως μια νοσος πχ χενφα ειναι κατα πολυ εμφανη ενω εγω δεν φαινομαι αν καποιος δε με ξερει να εχω κατι και πως τοσα χρονια μικροζαλαδων θα ειχε αυξηθει κατα πολυ.συγνωμη και παλι μα ψαχω μια σανιδα σωτηριας κ γω οπως πολλοι.εχω τραγικη αναγκη ψυχολογο μα η τσεπη μου ειναι αδεια.να σημειωσω πως μετα απο εναν καλο κ ησυχο μεσημεριανο υπνο φευγουν ολα κατα 95%
kon kon έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 26, 2018 12:44 pm ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΑ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ! ΞΥΠΝΑ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.ΙΣΩΣ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΚΠ.ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ!ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΚΠ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑΑΠΟ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΙ! ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!Κοίτα με το να φωνάζεις όμως δεν φαίνεσαι και πολύ βοηθημενος από "ψυχολόγο"