• Επιτελους ανοιξε το νεο μας στεκι !!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #131285  από Gianna
 Τετ Μαρ 27, 2019 4:46 pm
Litsa Καλώς ξαναέηρθες!!!
Και να μείνεις (λαϊκό αίτημα πλεον)

Οι καιροί αλλάζουν.και το φόρουμ ζωντανός οργανισμός είναι που μεταβαλλεται καθότι ανήκει στα μέλη του με το ευγενικό και μαγικό άγγιγμα του Στάθη!!!!

Keep on touch!!!
Οι αναρτήσεις σου πάντα ψαγμένες και με επιχείρημα!!!!

Φιλιά!!!
 #131289  από litsa
 Παρ Μαρ 29, 2019 11:56 am
καλημέρα Gianna μου, ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σου λόγια...
Είναι χρόνια προσωπικής εκπαίδευσης το ψαγμένο.... 13 χρόνια είναι αυτά.. Σημασία, έχει να βρίσκουμε τρόπους να ζούμε με όση ποιότητα μπορούμε!!

Τα νέα μου είναι ότι εδώ και και δύο μήνες ήμουν άρρωστη με λοίμωξη του αναπνευστικού και βρογχίτιδα... και όλο μου βγαίνουν διάφορα... αλλά εκεί πέφτω σηκώνομαι... και πάλι απο την αρχή...
τώρα κάτι ταχυπαλμίες , θα επισκεφθώ καρδιολόγο... ελπίζω να μην ακούσω διάφορα παράξενα... :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:

φιλιάαααααααααααα σε αυτό το όμορφο μέρος που μου κράτησε συντροφιά για πάραααα πολλάααααα χρόνια!!!
 #131291  από Gianna
 Παρ Μαρ 29, 2019 5:23 pm
Να σε ακούμε πιο συχνά!!!!!
Με το Καλό ο καρδιολόγος!!Να είναι προσπερασιμο. Και εγώ είχα τέτοια θέματα κ ήταν λόγω θυρεοειδούς και...γαλλικού καφέ... εμενα με πειραζει...🙄κρίμα γιατί είναι πολύ νόστιμος!!!😗😗😗😗
Κράτα μας ενήμερους!
Φιλιά!!!
 #131308  από litsa
 Δευ Απρ 01, 2019 1:52 am
μετά απο ένα διωράκι στον καρδιολόγο, με στέλνει και για τρίπλεξ...
και μάλλον θα πρέπει να ψαχτώ για τον θυροειδή ξανά.
τον είχα κάνει πλήρη έλεγχο πέρισι...
τέσπα... άμα σε ρίχνει μια, σου δίνει και μερικές ακόμα , έτσι για να στανιάρουμε... :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-18: :emojis-18:
θα έχω τον εαυτό μου υπό παρακολούθηση και βλέπουμε... καλύτερα είμαι... μετά από ένα διμηνάκι με ιώσεις φοβερές και τρομερές...

σήμερα είχε μια ωραιότατη μέρα... πήγα επιτέλους βόλτα!!

οπότε μια όμορφη εβδομάδα να έχουμε!! με υγεία και χαρά :emojis-1: :emojis-1: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #131312  από Στάθης
 Δευ Απρ 01, 2019 1:45 pm
litsa έγραψε: Δευ Απρ 01, 2019 1:52 am μετά απο ένα διωράκι στον καρδιολόγο, με στέλνει και για τρίπλεξ...
και μάλλον θα πρέπει να ψαχτώ για τον θυροειδή ξανά.
τον είχα κάνει πλήρη έλεγχο πέρισι...
τέσπα... άμα σε ρίχνει μια, σου δίνει και μερικές ακόμα , έτσι για να στανιάρουμε... :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-18: :emojis-18:
θα έχω τον εαυτό μου υπό παρακολούθηση και βλέπουμε... καλύτερα είμαι... μετά από ένα διμηνάκι με ιώσεις φοβερές και τρομερές...

σήμερα είχε μια ωραιότατη μέρα... πήγα επιτέλους βόλτα!!

οπότε μια όμορφη εβδομάδα να έχουμε!! με υγεία και χαρά :emojis-1: :emojis-1: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Γεννημένη για τα δύσκολα η Λίτσα..., στανιαρισμένη ... αλλά ποτέ χορτασμένη !!
Ας βοηθήσει η άνοιξη να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες με πολύ έξω βόλτα, αναπνοές και όμορφα χρώματα.

Καλό μήνα και καλή εβδομάδα !!
 #131321  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Δευ Απρ 01, 2019 8:42 pm
Καλό μήνα σε όλους, καλός την Λιτσα και περαστικά,βρε κοπελιά.
 #131341  από litsa
 Τετ Απρ 03, 2019 1:37 pm
καλό μας μήνα συνοδοιπόροι !!!
καλά ταξίδια θαλασσινέ μας!!! που βρίσκεσαι εσύ?
ο γιος μου είναι Αμερική, πάνε για μεξικό και μετά Ινδίες σε κανά δίμηνο δηλ...

Στάθη μου ευχαριστώ.. κουράστηκα με τα δύσκολα... τίποτα πιο εύκολο??? αμάν πια!!!

Αισιοδοξία και χαρά σε όλους μας!! θα μπει η Ανοιξη ξανά!!! :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #131464  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Πέμ Μάιος 16, 2019 9:42 pm
Καλησπέρα σας συναθλητές αυτού του μαραθωνίου,
Ελπίζω σε λιγότερο από μηνα να είμαι σπίτι, ξεκρίνοντας ένα νέο σετ εξετάσεων .,& κεπα μπας και παρω ποσοστό και μπορέσει ο μικρος να πάει σε δημόσιο παιδικο σταθμο.
Η ασθένεια προχωρει και ας πάει ο,που θελε ,,
Από LAT N 36.35 & LON W 36.35 me speed 18.3 knots

την αγάπη μου ,,