• Βαρέθηκα.... κουράστηκα.....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #130800  από Aria
 Δευ Δεκ 03, 2018 4:46 pm
Γεια σας..είμαι παλιό μελος..
10 χρόνια γνωριζω τη σκλήρυνση..Μέχρι πέρυσι ήμουν πολύ καλα ειχα βέβαια και τα κατω μου αλλα περνούσαν...Μέχρι πέρυσι το Νοέμβριο που ξεκίνησαν τα δύσκολα. Υποτροφία στην υποτροπή..επεσα σε κώμα 4 εβδομάδες και απτον Νοέμβριο εως φέτος το Μάρτιο δεν θυμάμαι τιποτα... Περασα κ το κεπα με 80%....θελω απο σας να μαθω τα δικαιώματα μου....και μπορω να αγοράσω αυτοκίνητο λε μειωμένη τιμή?Αυτόματο γιατί δεν πανε τα χέρια μου καλα..τα πόδια μου πανε καλα καθυστη. στη βάδιση εχω θεμα...
Σας ευχαριστώ..
 #130808  από Aria
 Τρί Δεκ 04, 2018 7:51 pm
Δεν αναφερα την ηλικία μου.πλεον 32 και 8 χρόνια ήμουν πολύ καλα αλλα απο πέρυσι χάλια. Κ το σώμα μου και η ψυχολογία μου. Κ ολη η καταστροφή επειδή ο γιατρός ειπε να κοψω το gilenya...😪😪😫😫😫
 #130809  από AspasiaP
 Τρί Δεκ 04, 2018 8:14 pm
Το Gilenya κυκλοφορεί πλέον με προειδοποίηση ότι η νόσος μπορεί να γίνει χειρότερη μετά τη διακοπή του. Τώρα χειρότερηξ από αν δεν το έπαιρνε κανείς ποτέ ή χειρότερη γενικότερα, δεν μπορώ να το ξέρω. Απλά είναι μια ένδειξη ότι μάλλον τρέχει και κάτι άλλο στη ΣΚΠ ή σε κάποιες ΣΚΠ. Από την άλλη, μπορεί να μην έχει καμία σχέση η διακοπή του Gilenya στην περίπτωσή σου.
 #130811  από Aria
 Τρί Δεκ 04, 2018 10:22 pm
Πιστεύω έχει σχέση. Ημουν καλά και 2 εβδομάδες που το σταμάτησα άρχισαν τα προβλήματα.. Μηπως γνωριζεις τι κανω αν θελω αυτοκίνητο?αναπηρικο η αυτόματο?με μειωμένη τιμή??