• κοπωση κ ατονια.τι να κανω??????????

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #130375  από mariakod
 Κυρ Αύγ 05, 2018 10:50 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΚΡΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ AVONEX ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΕΝΑ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ,ΑΡΧΙΣΑ ΞΑΝΑ ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ COPAXONE ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΣΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΣΜΕΝΗ.ΑΤΟΝΙΑ Κ ΚΟΥΡΑΣΗ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΟΛΥΤΑΜΙΝΕΣ Κ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ D.ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΙΑΤΡΟΥ.ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΗΚΑ.ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΙΩΜΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ........ΜΑΡΙΑ :emojis-14:
 #130376  από manolo
 Δευ Αύγ 06, 2018 6:02 am
Ενα είναι το φάρμακο η γυμναστική και η επαφη με την φύση,τώρα γυμναστική είναι και το κολύμπι,εγώ κάνω yoga και αλλάζει η διάθεση μου και το σώμα μου,στο αψε σβησε,κάνε πιλατες αλλά βάλε και διατασεις στο πρόγραμμα.παρε και gingo biloba για να σε βοηθήσει εγκεφαλικα,ποσο χρονων είσαι;
 #130377  από mariakod
 Δευ Αύγ 06, 2018 9:56 am
ειμαι 40 ετων!παω για μπανια κ παλια ημουν κ συνεχειαμεσα στα γυμναστηρια.γιογκα θα ξεκινησω τωρα.
ευχαριστω για την απαντηση.καλημερα! :emojis-1:
 #130380  από Aguilar
 Δευ Αύγ 06, 2018 12:43 pm
Καλησπέρα. Με ποιο σκεπτικό πρότεινε ο γιατρός την διακοπή της D; Τυχόν ηπατικές παρενέργειες;
 #130381  από mariakod
 Δευ Αύγ 06, 2018 12:46 pm
εκανα αιματολογικες εξετασεις κ ειπε να τη σταματησουμε για λιγο.μου εδωσε ομως σιδηρο γιατι λογω της ενεσης ειχα χαμηλο αιματοκριτη.
 #130495  από mimi
 Κυρ Σεπ 16, 2018 8:06 pm
Καλησπερα
Νιώθω και εγώ κόπωση και ατονία τι άλλες βιταμίνες παίρνετε εκτός από βιταμίνη d3?
Ευχαριστω
 #130502  από queen_of_my_life
 Πέμ Σεπ 20, 2018 1:18 am
Δεν είναι κακές οι βιταμίνες, μα εγώ προσωπικά δεν είδα άμεση βοήθεια στο θέμα κόπωση. Ξαναλέω δεν είναι κακές φυσικά!
Έχω ξεκινήσει πισίνα και θεωρώ ότι βοηθάει. Ίσως όχι από την πρώτη μέρα αλλά σίγουρα από την πρώτη εβδομάδα. Χαλαρώνεις στο νερό, ηρεμείς και παράλληλα γυμνάζεσαι και δυναμώνει όλο το σώμα.