• Κάποιοι πρέπει να ντρέπονται (τουλάχιστον) !!!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #129550  από ΒΑΣΙΛΗΣ
 Πέμ Φεβ 01, 2018 12:18 am
Στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 12000 άτομα με την χρόνια πάθηση σκλήρυνση κατά πλάκας. Το υπουργείο Υγείας δεν μας έβαλε στον ανανεωμένο πίνακα με τις 43 μόνιμες (ανίατες - μη ιάσιμες) παθήσεις παρ’ όλες τις διαβεβαιώσεις όλων των ιθυνόντων ότι θα το έπρατταν.
Είναι νομίζω σαφές και γνωστό ότι η ασθένεια είναι ισόβια , μη θεραπεύσιμη , και διαρκώς αρνητικά εξελισσόμενη . Οι αγωγές που υπάρχουν και εφαρμόζονται ίσως καταφέρνουν να επιβραδύνουν την εξέλιξη της νόσου. ΠΟΤΕ όμως μέχρι τώρα την ίαση και την αποθεραπεία…….. ( όπως πολλοί θέλουν να ισχυρίζονται !!!!)
Ζητούμε (και εγώ και ) όλοι οι συμπάσχοντες να μας βοηθήσετε και να αναδείξετε το πρόβλημά μας. Όσο και αν σας φανεί παράξενο η κοροϊδία και ο εμπαιγμός που υφιστάμεθα είναι και χρόνιος. Όπως και ο πόνος που όλοι μας βιώνουμε καθημερινά.
Είναι γνωστό ότι οι πιο πολλοί από μας είναι καθηλωμένοι σε καρότσια αλλά και όσοι δεν είναι σαφώς δεν έχουν την δύναμη να βγουν στους δρόμους να διεκδικήσουν το αυτονόητο: μια αξιοπρεπή διαβίωση και τη βεβαιότητα ότι δεν είναι τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού !

Σας ευχαριστώ πολύ

Διαμαντόπουλος Χ. Βασίλειος
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός με ΣΚΠ
 #129565  από litsa
 Δευ Φεβ 05, 2018 8:30 pm
αν ήξεραν τι ειναι ντροπή....!!!

ας περάσουν μερικές μέρες με σκλήρυνση οι ιθύνοντες , για να καταλάβουν... αν και μία μέρα αρκεί!!!
 #130268  από Vagia88
 Τετ Ιούλ 18, 2018 10:34 pm
Παιδιά καλησπέρα!!!!επρεπε να αρρωστήσω για να καταλάβω το σύστημα υγείας στην Ελλάδα!!!εκτος από όλα όσα Έχετε προαναφερει!!!!θα έπρεπε να ντρέπονται για ένα ακόμα πράγμα Σαυτη την χώρα στο ότι δίνουν ποσοστά αναπηρίας τόσο χαμηλά πιστεύουν δηλαδή ότι όλοι εμείς ήμαστε ικανοί να εργαστούμε που από την κόπωση δεν μπορώ να σηκωθώ το πρωι ούτε από το κρεβάτι η να πάρω το παιδι μου αγκαλια!!!!ντροπη τους!!!! :emojis-7: